Helatorstain kuntopyöräilypäivä

Kuortaneen perinteinen Helatorstain kuntopyöräilypäivä järjestetään torstaina 9.5.2024.

Tempauksen tarkoituksena on aktivoida kuntalaisia pyöräilemään omaa reittiä omaan tahtiin, esimerkiksi tutustumalla maastopyöräreitteihin. Alla muutamia liikkumisvinkkejä päivään.

Lisäksi kuntopyöräilypäivän aikana on edellisten vuosien tapaan luvassa valokuvasuunnistusta. Valokuvasuunnistus kartan löydät: Helatorstain valokuvasuunnistus 2024
Valokuvasuunnistuksen ratkaisun voit lähettää liikuntasihteerille Whatsapilla tai tekstiviestillä numeroon 0406317442 tai sähköpostitse liisa.reinola@edu.kuortane.fi
Kaikkien oikean vastauksen selvittäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

Mehupisteet löytyvät Osuuspankin pihasta, Mäyryn nuorisoliiton pihasta sekä Salmirannasta. Myyntipisteet löydät Kuortane Golfin kerhotalolta ja Länsirannan laavulta (vain käteinen).

TULOSTEN ILMOITTAMINEN:

Pyöräilysuoritusten kirjaus onnistuu eri tavoin, ja järjestäjät suosittelevat sähköisiä ilmoittautumisia.
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Kuortaneen Osuuspankin lahjoittamana Jopo-polkupyörä.

A) Ilmoittamalla päivän kilometrit ja yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta.

B) Täyttämällä ja palauttamalla osanottajakortti Kuortaneen Osuuspankin edessä olevaan punaiseen postilaatikkoon. (TÄSTÄ Osanottajakortti_A4), ja palauttaa laatikkoon OP:n edustalla.

C) Osallistua voit myös lähettämällä pyöräretkeltä kuvan Kuortaneen liikuntatoimen Facebook-sivuille www.facebook.com/kuortaneenliikunta #helatorstainpyöräpäivä, tai lähettämällä viestin (tekstiviesti, whatsapp, sähköposti) yhteystietoineen sekä kilometrimääräsi liikuntasihteerille 040 631 7442.

Järjestäjinä toimivat Kuortaneen liikuntatoimi, Kuortaneen Osuuspankki