fbpx

Liikunta

Kuortaneen kunta tukee kuortanelaisten liikuntaharrastusta

Kuortanelaiset maksavat Urheiluopiston liikuntakortille ladattavasta yhdestä käyntikerrasta yhden euron (1€). Tällä hinnalla käytettävissä on Urheiluopiston laadukkaista tiloista uimahalli, kuntosalit, Kuortanehalli ja jäähallin yleisövuoro. Kesäisin tenniskentät ovat kuntalaisille ilmaisia. Uudessa jalkapallohallissa I-Mediat areenalla on tarjolla ilmaisia kuntavuoroja ainakin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Kunta kannustaa eri ikäisiä ihmisiä liikkumaan aktiivisesti arjessaan. Tarjolla on runsaasti ulkoilureitistöjä ja laavuja, joita ylläpidetään yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa.

Kuortaneen kunta tukee aktiivisesti paikallisten urheiluseurojen toimintaa, joista suurin on Kuortaneen Kunto. Sen alla toimii 10 jaostoa, joiden lajivalikoima monipuolinen: ammunta, hiihto, suunnistus, jalkapallo, jääkiekko, keilailu, nyrkkeily, paini, pesäpallo, salibandy ja yleisurheilu.

 

Mestariliikkuja -kampanjat

Mestarisuksittelija -kampanja on 1.11. – 30.4. välisenä aikana. Kampanjan tavoitteena on kerätä 500 km hiihtäen. Vaihtoehtoisesti voit myös kuntopyöräillä 500 km tai kävellä 250 km. Kampanja-ajan päätyttyä ilmoita kilometrit liikuntatoimistoon.
Ilmoitus kilometrimääristä 31.7. mennessä tuomas.mikkola(at)kuortane.fi, tai 040-631 7442.

Mestaripyöräilijä – kampanja on 1.5. – 31.8. välisenä aikana. Kampanjan tavoitteena on kerätä 1 000 km pyöräillen. Vaihtoehtoisesti voit myös kävellä 500 km. Kampanja-ajan päätyttyä ilmoita kilometrit liikuntatoimistoon.

 

Pyöräilyn kirjaamislaatikoihin ilmestyvät vihkot ovat varma kesän merkki

Kesän ajaksi Kuortaneella viedään kirjaamisvihkoja punaisiin postilaatikkoihin. Merkkaa vihkoon päivänmäärä, nimi sekä pyöräilty kilometrimäärä. Kaikkien kirjaamispaikkojen osalta arvotaan palkintoja kampanjan päätyttyä. Katso tästä missä kirjaamisvihkot sijaitsevat.

 

Yhteystiedot:

Liikuntasihteeri
Tuomas Mikkola
040-631 7442
etunimi.sukunimi(at)kuortane.fi

Liikkuva koulu-hanketta sekä koulujen urheilukisoja koordinoi

Tuomas Mikkola

etunimi.sukunimi(at)kuortane.fi