fbpx

Liikunta

Kuortaneen kunta tukee kuortanelaisten liikuntaharrastusta

Kuortanelaiset maksavat Urheiluopiston liikuntakortille ladattavasta yhdestä käyntikerrasta yhden euron (1€). Tällä hinnalla käytettävissä on Urheiluopiston laadukkaista tiloista uimahalli, kuntosalit, Kuortanehalli ja jäähallin yleisövuoro. Kesäisin tenniskentät ovat kuntalaisille ilmaisia. Kunta tarjoaa myös kaikille avoimia ja maksuttomia liikuntavuoroja uudessa jalkapallohallissa I-Mediat Areenalla ainakin torstaisin sekä sunnuntaisin.

Kunta kannustaa eri ikäisiä ihmisiä liikkumaan aktiivisesti arjessaan. Tarjolla on runsaasti ulkoilureitistöjä ja laavuja, joita ylläpidetään yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa.

Kuortaneen kunta tukee aktiivisesti paikallisten urheiluseurojen toimintaa, joista suurin on Kuortaneen Kunto. Sen alla toimii 10 jaostoa, joiden lajivalikoima monipuolinen: ammunta, hiihto, suunnistus, jalkapallo, jääkiekko, keilailu, nyrkkeily, paini, pesäpallo, salibandy ja yleisurheilu.

 

Mestariliikkuja -kampanjat

Mestarisuksittelija -kampanja on 1.11. – 30.4. välisenä aikana. Kampanjan tavoitteena on kerätä 500 km hiihtäen. Vaihtoehtoisesti voit myös kuntopyöräillä 500 km tai kävellä 250 km. Kampanja-ajan päätyttyä (31.5. mennessä) ilmoita kilometrit liikuntatoimistoon jonna.hakala(at)edu.kuortane.fi, tai 0400 139813.

Mestaripyöräilijä – kampanja on 1.5. – 30.9. välisenä aikana. Kampanjan tavoitteena on kerätä 1 000 km pyöräillen. Vaihtoehtoisesti voit myös kävellä 500 km. Kampanja-ajan päätyttyä (31.10. mennessä) ilmoita kilometrit liikuntatoimistoon: jonna.hakala(at)edu.kuortane.fi, tai 0400 139813.

 

Pyöräilyn kirjaamislaatikoihin ilmestyvät vihkot ovat varma kesän merkki

Kesän ajaksi Kuortaneella viedään kirjaamisvihkoja punaisiin postilaatikkoihin. Merkkaa vihkoon päivänmäärä, nimi sekä pyöräilty kilometrimäärä. Kaikkien kirjaamispaikkojen osalta arvotaan palkintoja kampanjan päätyttyä. Katso tästä missä kirjaamisvihkot sijaitsevat.

 

Yhteystiedot:

Liikuntasihteeri

Tuomas Mikkola
040-631 7442
tuomas.mikkola(at)kuortane.fi

Vapaa-aikasihteeri

Jonna Hakala
0400 139813
jonna.hakala(at)edu.kuortane.fi

Liikuntakoordinaattori (hankekoordinaattori)

Mari Saarinen
050 305 3541
mari.saarinen(at)edu.kuortane.fi