Vapaa-aika

Vaikka liikunta on vahvasti meillä läsnä, löytyy Kuortaneelta myös paljon kiinnostavia nähtävyyksiä sekä upeita kulttuuritapahtumia. Vapaa-ajan tekemisestä ei tule puutetta.

Sarvikkaan koskella ja Kaatialan louhoksella voit tutustua Kuortaneen monimuotoiseen luontoon, kun taas joka neljäs vuosi poltettava tervahauta kertoo Kuortaneen vanhasta ja vahvasta elinkeinosta. Monet museot ja sota-aikojen nähtävyydet kertovat paljon historiasta.

Soile Yli-Mäyryn taidehalli ei esittelyä kaipaa. Kuortaneen kunnantalolla voi tutustua Iivari Honkolan taiteeseen ja kirjastolla on jatkuvasti vaihtuvia taidenäyttelyitä. Kuortaneella tunnetut talonpoikaisrakennuksia on edelleen ympäri pitäjää.

Kesä ja harrastajateatteritoiminta on Kuortaneella vahva ja erilaisia musiikkitilaisuuksia on ympäri vuoden. Lisäksi aktiiviset kyläyhdistykset järjestävät monia mielenkiintoisia tapahtumia eri puolella Kuortanetta.

Kuusiokunnat on täynnä erilaisia elämysreittejä ja ulkonaliikkumismahdollisuuksia.
Lähialueen erilaiset retkikohteet, näkötornit, elämysreitit, uimarannat, oudot paikat ja historialliset kohteet löydät kätevästi loytoretketblog.com sivustolta.
Kuortane on vireä mahdollisuuksien kunta.

Linkki liikuntapalveluiden sivuille

Yhteystietoja

  • Vapaa-aikavastaava, Katja Kyllönen, 0400 549976, katja.kyllonen(at)edu.kuortane.fi
  • Nuoriso-ja kulttuurisihteeri, Annukka Salminen, 040 7394451, annukka.salminen(at)edu.kuortane.fi
  • Liikuntasihteeri, Liisa Reinola, 040 6317442, liisa.reinola(at)edu.kuortane.fi
  • Vapaa-aikasihteeri, Jonna Hakala, 0400 139813, jonna.hakala(at)edu.kuortane.fi