Kuurtanes-hiihto

63. Kuurtanes-hiihto järjesttiin 18.2.2024.

Hiihtosuorituksia tuli 236kpl ja päivän aikana osallistujat hiihtivät yhteensä 3838,5km.

 

Tapahtuman info:

Kuurtanes-hiihto on hiihdetty ensimmäisen kerran vuonna 1961, jonka jälkeen vain kaksi kertaa ei ole päästy hiihtämään. Kyseessä on Etelä-Pohjanmaan vanhimpia latutapahtumia.

Tapahtuman suoritusilmoituksen antaneiden kesken suoritetaan arvonta, jossa palkintoja lahjakortteja. Lahjakorttien yhteisarvo on yli 250€.

HIIHDON OSANOTON JA LIIKUNTASUORITUKSEN ILMOITTAMINEN

a) sähköisen lomakkeen kautta

b) huolto- tai taukopisteillä olevilla osanottajakorteilla (palautus huoltopisteelle)

Lomakkeeseen kuljetut kilometrit, hiihtäjän nimi ja yhteystiedot.

HUOLTOPISTEET

  • Kympin Majan Kota (Kuortaneen Latu). Mehu- ja makkaratarjoilu sekä nokipannukahvia. Auki klo 10-15.
  • Opiston laavu (KuKu/Suunnistusjaosto). Mehu- ja makkaratarjoilu. Auki klo 10-15

TÄRKEÄÄ MUISTETTAVAA

Jokainen hiihtäjä osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Noudata siis kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa ERITYISTÄ VAROVAISUUTTA!!! Latu voi olla jäinen pakkasen jäljiltä, joten ota tämä huomioon liikkuessasi ladulla. Jääalueella liikkuminen tapahtuu aina liikkujan omalla vastuulla. Lähtiessäsi matkaan ilmoita jollekulle läheiselle aikomasi hiihtoreitti. Mahdollisen haaverin sattuessa Sinua osataan etsiä oikealta suunnalta. Nauti rauhallisesta hiihtelystä ja nuotiopisteiden tunnelmasta. Varaa yllesi tuulta pitävää vaatetta, sekä puhelimeen akkua.

Lisätietoja tapahtumasta saat kunnan liikuntasihteeriltä Liisa Reinolalta, puh. 040 631 7442, sähköposti liisa.reinola@edu.kuortane.fi