fbpx

Uimarannat

Kirkkoranta

Etelä-Pohjanmaan Rivieraksi-kutsuttu Kuortaneen kirkkoranta on suosittu auringonotto- ja uintipaikka. Kirkkoranta sijaitsee Kuortaneen keskustassa, kirkon lähellä. Uimarannan
parkkipaikkana toimii kirkon suuri parkkipaikka. Rannalla on viihtyisä kesäkahvio Kesäpesä. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös vessat, suihkut ja pukuhuoneet. Kesäpesää pitää Kuortaneen 4H-yhdistys. Kesäpesällä myytävänä on makeaa ja suolaista, virvokkeita ja jäätelöä. Aukioloajat : Kesäpesä on auki koululaisten kesäloman ajan päivittäin klo 12 – 20. Pukuhuoneet ovat auki kioskin aukiolojen mukaan.

Muuta: Kuortaneen Urheiluopistolta on vuokrattavissa kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä sekä kirkkovene.
Lisätiedot Urheiluopiston vastaanotosta: 06 5166 111.

Ruonan uimaranta

Ruonan uimaranta sijaitsee Niemiskyläntiellä, lähellä Haapaniemen hiippakuntakartanoa. Rannalta löytyy pukukopit sekä wc. Uimarannalla on myös muutama kanootti ja kajakki.
Lisätietoja kanooteista ja kajakeista Ruonan Rinki ry:ltä.

Salmen uimaranta

Kuortaneenjärven pohjoisosassa, Salmen sillan kohdalla sijaitsee Salmen uimaranta. Rannalla on pukukopit sekä wc. Samassa paikassa on myös Salmen kyläseuran rantasauna (Salmiranta) ja se on ahkerassa käytössä. Salmirantaa vuokrataan kaikille halukkaille.

Lähemmät tiedot löytyvät Nettimökistä. Varaukset ja lisätiedot saa puheenjohtaja Leena Sillgreniltä p. 0400 859 866.