fbpx

Avoimet työpaikat

LIIKUNTAKOORDINAATTORI

Kuortaneen kunta hakee määräaikaista ja osa-aikaista (50%) hanketyöntekijää liikuntakoordinaattoriksi ajalle 1.8.2020-31.5.2021.

Liikuntakoordinaattori toimii OKM:n tukea saaneessa hankkeessa ”Liikkuva Kuortane – Tulevaisuuden askelia eteenpäin”, jonka tarkoituksena on monipuolisesti kehittää varhaiskasvatuksen, perheiden sekä ikäihmisten liikkumisen toimintakäytänteitä sekä -ympäristöjä osana liikunnallisen elämäntavan polkua Kuortaneella. Liikuntakoordinaattori toimii hankkeen osakokonaisuuksien, kuten varhaiskasvatuksen liikunta, perheiden liikunta sekä ikäihmisten liikunta alla. Hänen tehtävänään on myös jalkauttaa toimintakäytänteiden muutosta yksiköissä ja vastata tapahtumien ja kerhojen vetämisestä. Liikuntaneuvonta on myös yksi osa hankkeetta. Lisäksi hän raportoi aktiivisesti hankevastaavaa sekä toimintaryhmiä hankkeen edistymisestä. Liikuntakoordinaattorin esimiehenä toimii hankevastaavana toimiva liikuntasihteeri.

Liikuntakoordinaattorilta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, monipuolista liikunnallista osaamista eri ikäisten parissa ja hanketyöhön edellytettävää omatoimisuutta. Katsomme eduksi liikunnallisen koulutuksen tai alan työkokemuksen kautta hankittua osaamista.

Palkkaus perustuu KVTES:n mukaan (02VAP060 tai 02VAP070).

Valitun on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään 24.6. mennessä osoitteeseen tuomas.mikkola@kuortane.fi tai Kuortaneen kunta / Liikuntatoimi, Keskustie 52, 63100 Kuortane.

Lisätietoja antaa liikuntasihteeri Tuomas Mikkola
tuomas.mikkola@kuortane.fi tai 040 6317442


Kuortaneen avoimet työpaikat TE-palveluiden sivuilla.