Nisula

Nisulan alue Länsirannalla tarjoaa juurevaa maaseutuasumista aidossa kulttuurimaisemassa! Kunnalla ei ole enään myynnissä järvenrantatontteja mutta kolme järvimaisemallista peltotonttia, heti länsirannantie yläpuolella.

Voisiko unelmiesi koti olla Kuortaneella?

IHANTEELLINEN SIJAINTI

Nisulan alue sijaitsee Länsirannantiellä numeroissa 380–404.

Länsiranta sijaitsee Mäyryn kylässä, noin 5 kilometrin päässä Kuortaneen keskustasta. Mäyryssä on aktiivinen kyläyhteisö, ja sieltä löytyy mm. Nesteen huoltoasema, hyvinvointipalveluita sekä ryhmäperhepäivähoito. Alle 10 minuutin ajomatkan päässä oleva Kuortaneen keskusta tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut: terveysasema, kirkko, kirjasto päiväkoti, ala- ja yläkoulut, lukio, urheiluopiston liikuntapaikat sekä monipuoliset kaupalliset palvelut. Kuortaneelta ajaa puolessa tunnissa mm. Seinäjoelle, Lapualle ja Tuuriin.

Kohteet on merkitty aluekarttaan numeroilla 2–9 (Länsirannantie 380–404, 63130 Mäyry).

MYYNNISSÄ: Tontit 7 – 9

Länsirannan yleiskaava

Rakentamistapaohje

KAUPPAEHDOT

Kohteiden 4–9 ostajat sitoutuvat rakentamaan kohteissa maankäyttö- ja rakennuslain vaatimukset täyttävät omakotitalot kolmen (3) vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennustarkastusviranomainen voi suorittaa niissä rakennusjärjestyksen edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Myyjä voi hakemuksesta pidentää rakentamisaikaa perustelluista syistä yhden (1) vuoden.

Mikäli ostajat laiminlyövät perusparantamis- tai rakentamisvelvoitteen, peritään sopimussakkona 50 % kauppahinnasta.