Esikoululaisten täydentävä varhaiskasvatus

Esikoululaisten täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään Ruonan koululla klo 7.00-17.00 välisenä aikana ennen ja jälkeen esikouluajan. Täydentävä varhaiskasvatus on varhaiskasvatuslain mukaista toimintaa, jossa on tilaa leikille ja liikkumiselle. Ruonan koulu antaa mahtavat puitteet leikkiin ja liikkumiseen niin sisällä kuin ulkona. Aamupala tarjotaan heille, jotka saapuvat 8 mennessä ja välipalaa on tarjolla klo 13.45-14.15 välisenä aikana.

Ruonan koulun osoite on Ruonantie 103, 63150 Ruona ja puhelinnumero sinne 040-5160630.

Vuorohoito järjestetään päiväkoti Kuperkeikan Touhutöppösissä. Aamuvarhaisella hoitoon tulevat kulkevat koulukuljetuksella Kuperkeikasta esiopetukseen ja iltahoitoa tarvitsevat tulevat koulukuljetuksen mukana esiopetuksen jälkeen Kuperkeikkaan.

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta voi saada myös Ylijoella koulun yhteydessä olevassa ryhmäperhepäivähoidossa/koululaisten apip-toiminnassa. Myös päiväkoti Leppiksessä ja Mäyryn ryhmäperhepäivähoidossa voi saada täydentävää esiopetusta perheen niin halutessa ja mikäli kyseisessä ryhmässä on tilaa. Näiden yksiköiden osoitteet ja puhelinnumerot köytyvät kunkin yksikön tiedoista.

Hakeminen syksyn täydentävään varhaiskasvatukseen tapahtuu keväällä samalla lomakkeella Wilman kautta, millä haetaan esiopetukseen. Koululta tulee tästä tieto keväällä. Mikäli tarvitset täydentävää varhaiskasvatuspaikkaa kesken kauden, täytä varhaiskasvatushakemus nettisivujen kautta osoitteessa Kuortaneen kunta – Hakemus varhaiskasvatukseen tai aamu/iltapäivätoimintaan (epalvelu.fi).

Täydentävän varhaiskasvatuksen hoitoajat varataan Päikky-mobiilisovelluksen kautta.

Lisätietoja esiopetusta täydentävästä varhaiskasvatuksesta ja sinne hakeutumisesta voi kysyä varhaiskasvatuspäälliköltä numerosta 0405589089.