Alvarin aamu- ja iltapäivätoiminta

Perusopetuslain mukaista koululaisten ohjattua aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP) on keskustan alueella Alvarin koulun yhteydessä.  APIP on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille. Apip-toiminta on auki koululaisten tarpeesta riippuen klo 6.45 – 17.00 välillä. Toiminnassa tarjotaan aamupala (klo 7.30- 8.00) ja välipala (klo 1.45-14.15), mikäli lapsi on apip-toiminnassa tarjoilun aikana. Hoitoajat varataan Päikky mobiilisovelluksen kautta. Toimintaan haetaan esikouluvuoden keväällä maaliskuussa. Toimintaan voi hakeutua myös kesken lukuvuoden, mikäli tarve tulee myöhemmin. Sähköinen hakemus löytyy sivulta Kuortaneen kunta – Hakemus varhaiskasvatukseen tai aamu/iltapäivätoimintaan (epalvelu.fi).

Koulun kesäloman ajaksi toiminta muuttuu koululaisten kesähoidoksi, jatkuen samalla sopimuksella aina 3. luokan alkuun asti. Mikäli hoidon tarvetta on koulun syysloman, joululoman tai talviloman aikaan, näinä aikoina hoito järjestetään päiväkoti Kuperkeikassa joko integroituna päiväkotiryhmään tai omana ryhmänä, riippuen koululaisten määrästä. Myös heinäkuulla saattaa tulla viikkoja jolloin toiminta on yhdistettynä päiväkoti Kuperkeikkaan.

Vuorohoitoa työn tai opiskelun vuoksi tarjoamme tarvittaessa myös koululaisille aina 3. luokan alkuun asti. Vuorohoito on päiväkoti Kuperkeikan Touhutöppösissä.

Lisätietoja peda.net -sivustolta

Alvarin APIP-toiminnan yhteystiedot :

Kortesmäentie 5
63100 Kuortane.

Vastaava ohjaaja Hanna Ala-Honkola
hanna.ala-honkola@edu.kuortane.fi

Email: iltapaivakerho(at)edu.kuortane.fi
Puh. 040-8304 633