E-aineistot

Eepos-kirjastojen e-kirjat

Pääasiassa suomenkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta. Lainaamiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja pin-koodi.

Siirry Ellibs Libraryyn

Katso ohje e-kirjojen lainaamiseen

eMagz ja ePress

Kotimaisten sanoma- ja aikakauslehtien näköisversioita, mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Elle, Demi ja Apu. Sanomalehdistä mm. Ilkka, Pohjalainen, Helsingin Sanomat.
Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.

Naxos Music Library

Kuuntelupalvelussa on yli 1,8 miljoonaa kappaletta, mm. klassista, elokuvamusiikkia, bluesia, joululauluja, maailmanmusiikkia. Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena yhdeksän käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Siirry Naxos Music Libraryyn

Naxos Music Library Jazz

Jazziin keskittyvässä kuuntelupalvelussa on yli 130 000 kappaletta. Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena viisi käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Rockway- ja Naxos Spoken Word -verkkopalvelut

Rockway – kotimaisen musiikinopetuksen verkkopalvelu
Kirjaston asiakkailla on nyt mahdollisuus lainata Rockway-palvelusta (kirjastot.rockway.fi/eepos/ kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla musiikin verkkokursseja.
Käyttöön tarvitaan tietokone/tabletti, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite.

  • Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Kurssiaineistoon kuuluu videoita, tulostettavaa oheismateriaalia ja mahdollisuus nauhoittaa omaa soittoa ja verrata sitä opettajan soittoon.
  • Lainattavissa on mm. laulu-, piano-, rumpu- ja kitarakursseja.
  • Käytössä kaikissa Eepos-kirjastoissa.

Naxos Spoken Word – vieraitten kielten äänikirjapalvelu
Naxox Spoken Word on äänikirjapalvelu. Palvelua voi käyttää kirjautumalla palveluun kirjastokortilla osoitteessa https://eepos.naxosspokenwordlibrary.com/page.library_cardno.asp.
Käytössä on kahden yhtäaiakaisen käyttäjän lisenssit. Noin 6 000 äänikirjan kokoelma koostuu pääasiassa aikuisten ja lasten klassikoista.