Omaperhe-verkkopalvelu

Omaperhe-verkkopalvelu tarjoaa tietoa, tukea ja palveluja perheille

Omaperhe-verkkopalvelu kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen paikkaan verkossa. Omaperhe auttaa löytämään juuri sinun perheesi elämäntilanteeseen sopivaa apua. Omaperheessä on kattavasti sisältöjä mm. raskauteen ja synnytykseen, vauva-aikaan, lapsuuteen ja nuoruuteen sekä perhe-elämään liittyen. Palvelusta on paljon hyötyä myös perhettä suunnitteleville.

Omaperhe ohjaa sinut alueellisiin ja valtakunnallisiin palveluihin. Verkkopalvelusta löydät kuntahaku-toiminnolla Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen, kuntien, KELA:n, järjestöjen ja seurakuntien palveluja.

Omaperhe on DigiFinlandin tuottama valtakunnallinen palvelu ja se on osa sähköistä perhekeskusta. Sähköisen perhekeskuksen kehittämisen taustalla on valtakunnallinen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma ja perhekeskustoimintamalli. Sähköinen perhekeskus tukee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen perhekeskuspalveluja. Perhekeskus on palveluverkosto, mikä verkostoi yhteen kuntien, hyvinvointialueen, järjestöjen, seurakuntien ja Kelan lapsille, nuorille ja perheille suunnat palvelut ja toiminnan. Sähköisen perhekeskuksen verkkopalveluja on kehitetty yhdessä hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, järjestöjen, seurakuntien ja kansallisten toimijoiden kanssa. Omaperhe löytyy osoitteesta: Omaperhe.fi

Tietoa perhekeskuksesta ja Omaperheestä löydät myös Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta: Sähköinen perhekeskus – Omaperhe – Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (hyvaep.fi)