Haku kunnallisiin varhaiskasvatuspalveluihin ja Aamupäivä-/iltapäivätoimintaan (APIP) sekä koululaisten kesähoitoon ajalla 1.-31.3.2022  

Haku kunnallisiin varhaiskasvatuspalveluihin ja Aamupäivä-/iltapäivätoimintaan (APIP) sekä koululaisten kesähoitoon ajalla 1.-31.3.2022  

Kuortaneen kunnassa on haettavana: 

Koululaisten kesähoito v. 2022 koulujen kesäloma-ajalle (nykyiset esikoululaiset, 1. ja 2. lk:n oppilaat sekä erityisen tuen oppilaat (3 lk ja sitä vanhemmat erityisen tuen oppilailla tulee olla KuusSoten sosiaalitoimen vammaispalvelujen myönteinen päätös kesähoidosta).  

Koululaisten APIP-kerhotoiminta
Syksyllä esikouluun, 1. ja 2. lk:lle menijät sekä perusopetuksen erityisen tuen oppilaat (3 lk ja sitä vanhempien erityisen tuen oppilailla tulee olla KuusSoten sosiaalitoimen vammaispalvelujen myönteinen päätös APIP-hoidosta).  

Alle kouluikäisten lasten varhaiskasvatus
Tulevalle toimintakaudelle (v. 2022–2023). Hakemus täytetään myös silloin kun haetaan hoitopaikan vaihtoa. Vaikka tarvitsette hoitopaikkaa vasta keväällä 2023, on hyvä laittaa hakemus jo tulemaan tässä haussa (mikäli tarkkaa aloituspäivää ei ole vielä tiedossa, kirjoita lisätietoihin arvio aloitusajasta).  

Hoitopaikkaa on lain mukaan haettava viimeistään 4 kk ennen hoidon alkamista. (Äkillisissä tilanteissa viimeistään 2 viikkoa ennen hoidon alkamista). Huom. alle 3 v. lapsen kotihoidon tukea ei voi lain mukaan saada lapsesta, jolla on samanaikaisesti voimassa varhaiskasvatuslain mukainen kunnallinen hoitopaikka.  

Täytä hakemus sähköisesti, lomake löytyy Kuortaneen kunnan nettisivuilta varhaiskasvatuspalveluista. Hoitoyksiköt on esitelty kunnan nettisivuilla sekä peda.net -sivustolla.  

Lisätietoja: Varhaiskasvatuspäällikkö Merja Ahola p. 040 558 9089, merja.ahola@edu.kuortane.fi  

Lisätietoja maksuista: Osastosihteeri Sirpa Kuha p. 040 138 2661, sirpa.kuha@edu.kuortane.fi