Tapahtuma alkaa Ma 28.3.2022
Tapahtuma päättyy To 14.4.2022

Suunnittele logo Kaikkien Kuortane -kampanjalle

Kuortaneen kunnanvaltuustossa on tehty valtuustoaloite kiusaamisen ja rasismin kitkemiseen sekä hyvän käytöksen edistämiseen. Osana tätä työtä asian valmistelua varten nimetty työryhmä on käynnistänyt rasismin ja kiusaamisen vastaisen kampanjan otsikolla Kaikkien Kuortane. Kampanjaa tehdään laajasti kaikilla kunnan sektoreilla ja siihen haastetaan mukaan kaikki kuortanelaiset toimijat.

Kampanja aloitetaan Kaikkien Kuortane -logon suunnittelukilpailulla ajalla 28.3.-14.4.2022.

Kilpailun ohjeet:
Kilpailu on tarkoitettu kaikille Kuortaneella asuville nuorille ja nuoreksi itsensä tunteville.
Tehtävänä on suunnitella Kaikkien Kuortane -kampanjan käyttöön oma logo. Kilpailutyö voi olla käsin piirretty tai tietokoneella suunniteltu. Työ voi olla värillinen tai mustavalkoinen. Logo on selkeä ja se koostuu kuvasta tai symbolista sekä tekstistä Kaikkien Kuortane. Logo toimii pienessäkin koossa.
Toimita kilpailutyösi 14.4.2022 mennessä kuvataiteen opettajalla, luokanopettajalle tai palauta se Nukeen. Palautetuista töistä valitaan yksi edustamaan luokkaa/toimipistettä ja opettaja/nuoriso-ohjaaja toimittaa työn koulun rehtorille tai kunnan kirjaamoon. Työhön pitää liittää tiedot toimipaikasta ja mahdollisesta ryhmästä.

Kampanjan suunnitteluryhmä valitsee toimitetuista logoista jatkoon 6-10 ehdotusta ja lopullinen äänestys toteutetaan verkossa.

Palkinto:
Kilpailun voittanut ryhmä palkitaan toimintailtapäivällä, jonka sisältö selviää myöhemmin. Mikäli voittanut työ on palautettu Nukeen tai varhaiskasvatuksen yksikköön kohdistetaan palkinto ko. toimipisteeseen.