Tapahtuma alkaa Pe 19.7.2024 Klo 21:30
Tapahtumapaikka: Urheiluopisto, Ravintola Aalto

Kuhinarock, Hänen Leipänsä

Kuortaneella maaliskuussa 1974 perustettu perinnerockyhtye Hänen Leipänsä esiintyy perinteisin tahdein Kuortaneen Kuhinoiden Kuhinarockissa perjantaina 19.7. 2024. Uran alkuvuosina mm. Kasevaa, Tapani Kansaa, Matti Eskoa, Ernosta ja Hurriganesia lämmitellyt Hänen Leipänsä tarjoaa pääasiassa 70-luvun lainakappaleita. Omien, 70-luvulla sävellettyjen ja äänitettyjen biisien käyttömahdollisuuden yhtye arvioi sen jälkeen, kun etsinnässä olevat tallenteet löytyvät.
Bändin kantakokoonpanoa (Jukat Laitila ja Laurila sekä originaalikaksikko Jorma Hietamäki ja Markku Laurila) Kuhinarokissa täydentää vakivierailija, solisti Asko ”Azzy” Ylinen sekä nuoremman sukupolven muusikkotalentti Arttu Volanto, jota voi aiheellisesti eri ikäpolven edustajana kutsua ‘pikkuleiväksi’.
Perjantain 19.7. 2024 esiintyminen osuu sopivasti juuri samalle päivälle, jolloin tulee kuluneeksi 49 vuotta siitä kun Hänen Leipänsä lämmitteli Kalevala-yhtyettä Aulavan vetten päällä kelluneella diskolavalla.

Kuortaneen Urheiluopistolla Ravintola Aallossa soivat alkutahdit klo 21.30.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Hänen leipänsä orkesteri, Ravintola Aallon lavalla. Kitaristit lavan oikealla ja vasemmalla reunalla. Laulaja keskellä ja basisti laulajan takavasemmalla. Rumpalista näkyy vain rummut takana.
kuva Timo Hiironniemi