Tapahtuma alkaa La 30.3.2024 Klo 21:30
Tapahtumapaikka: Urheiluopisto, Ravintola Aalto

Hänen Leipänsä 50-vuotisjuhlakeikka

Maaliskuussa 1974 kuortanelaiset rokkaripojat olivat pakkoraossa kun yhtyeelle piti keksiä nimi. Syynä oli samassa kuussa Ähtärissä järjestettävät bändikilpailut. Kukaan ei muista miksi päädyttiin nimivalintaan Hänen Leipänsä. Mitään sanomaa tai viestiä nimeen ei liity, mutta tuollaiset nimet olivat sen ajan hengen mukaisia. Bändikisa Ähtärissä meni muuten hyvin ja Hänen Leipänsä saavutti hopeasijan. Sen jälkeen vanhemman väen ‘desibelikkääksi’ kutsuma Hänen Leipänsä kiersi tiiviisti Etelä-Pohjanmaan ja Hämeen esiintymistilaisuuksia. Huippuhetki osui loppusyksyyn -74, jolloin Hänen Leipänsä oli kuukauden sisällä peräti kahdesti Hurriganesien lämppäribändinä ja kylläpä jännitti…

Hänen Leipänsä juhlistaa 50-vuotista jytä- ja purkkamusiikkitaivalta Kuortaneen Urheiluopistolla ravintola Aallon lavalla pääsiäislauantaina 30.3.2024 klo 21.30 alkaen. Mukana menossa ovat nykykokoonpanoon kuuluvat kolme Jukkaa; Laitila, Laurila ja Viitasaari sekä originaalikaksikko Jorma Hietamäki ja Markku Laurila. Myös yhtyeen muut alkuperäisjäsenet astuvat esiintymislavalle.

Vapaa pääsy!

Hänen Leipänsä yhtye lapavlla. Vasemmalla bassokitarista, oikealla kitarista, keskellä laulusolisti, jonka takana näkyy rummut ja vähän rumpalia.
Kuva: Timo Hiironniemi