Syysloma täynnä kivaa ohjelmaa

Syyslomalla vapaa-aikapalvelut järjestää monenlaista tekemistä. Tarjolla on monipuolista puuhaa täällä Kuortaneella ja kolme erilaista reissua.

Maanantaina klo 10–14 pääsee touhuilemaan Alvarin koululle ja illalla kannattaa vetäistä luistimet jalkaan ja suunnata klo 18–20 diskoilemaan jäähallille (lippu 2 €, kypäräpakko).

Tiistaille on tarjolla jännittävä reissu Tampereelle Särkänniemen Karmiva Karnevaali –tapahtumaan ja keskiviikkona reissu Kino Kyntäjään Ryhmä Hau –elokuvaa katsomaan. Ilmoittautumiset edellä mainituille reissuille Annukalle, p. 040 7394451. Keskiviikkona on myös tarjolla jälleen touhuilua Alvarin koululla klo 10–14.

Olipa kerran… -tapahtuma muuttaa torstaina klo 17–20 kirjaston huikeaksi satumaailmaksi, joten kannattaa pukeutua omaksi lempihahmoksi (pukeutuminen ei kuitenkaan ole pakollista) ja saapua paikan päälle katsomaan, millaisiin mahtaviin maailmoihin kirjaston ovi tänä vuonna aukeaa! Viimevuotiseen tapaan kirjasto on huikeasti somistettu ja tapahtumassa on erilaisia tehtäväpisteitä.

Perjantaina vuorossa on reissu I love me –messuille Helsinkiin. Ilmoittautuminen Annukalle 18.10. mennessä.

Lisäksi Ilkka-areenalla on tarjolla höntsäpalloilua lähes joka päivä: ma klo 17–18, ti klo 15–16, ke klo 16.30–17.30, pe klo 17–18 ja su klo 18.30–20. Ei muuta kun ottamaan hikeä pintaan!

Tervetuloa viettämään meidän kanssamme kivaa syyslomaa!

Lisää tapahtumia löytyy osoitteesta: https://kuortane.fi/ajankohtaista/tapahtumat/