Seidi Koivusalo aloitti kesäsomettajana

Kuortaneen kunta sai tänä kesänä jo kolmannen kesäsomettajan, kun Seidi Koivusalo aloitti tehtävässä kesäkuun alussa. Kesäsomettajan tehtävä on tehdä monipuolista viestintää kunnan sosiaalisen median kanavissa ja sen avulla tehdä Kuortanetta ja sen tapahtumia näkyväksi myös laajemmin.

Kokkolassa syntynyt Seidi Koivusalo on asunut Seinäjoella vuodesta 2017. Vaikka vuosia on muutama Etelä-Pohjanmaalla jo kertynyt, Kuortane on nimenä tuttu, mutta paikkana täysin vieras. Se ei kesäsomettajaa haittaa, vaan hän näkee sen mahdollisuutena.

-Minua on aina kiinnostanut ihmiset ja heidän elämäntarinansa. Vaikkei etukäteen Kuortaneesta juuri mitään tiedä, näen sen vain mahdollisuutena, kun voi katsoa ympärilleen avoimin silmin. Tykkään olla ihmisten seurassa ja se on hyvin luontevaa.

Koivusalo valmistui hevosenhoitajaksi ja ylioppilaaksi, sekä opiskeli avoimessa yliopistossa viestintää ja markkinointia työn ohella. Työkokemusta on kertynyt eri viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, mutta myös elämä sosiaalisen median vaikuttajana on tehnyt tehtävänsä.

– Hyvin varhain aloitin bloggaamaan ja tekemään sosiaalista mediaa omaksi iloksi. Se levisi nopeasti käsiin ja erilaisia työtehtäviä alkoi tulla lisäksi. Olen taustaltani hevosenhoitaja, mutta kun elämä päätti tarjota mahdollisuuden tehdä viestintää työkseni, halusin tähän tarttua. Se on yksi intohimon kohteeni.

Kesäsomettajan löytää sieltä missä tapahtuu. Kuortaneen tapahtumakalenteri on kesällä hyvin laaja, joten sosiaalisen median kanaviin löytyy paljon päivitettävää.

– Olen odottanut kesää Kuortaneella innolla jo pitkään. Olen jo nyt hämmästynyt siitä, minkälaisia ihmisiä ja tapahtumia täältä löytyy. Ei ole itsestäänselvyys, että tämän kokoisessa kunnassa tapahtuu näin paljon ja ahkeria tekijöitä löytyy. Tämä on kaunis paikka. Olo tuntuu etuoikeutetulta, kun saa viettää täällä kesän. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa, mikä paikka, tapahtuma tai kuka henkilö pitäisi ehdottomasti nostaa esiin.

Katso myös Seidi Koivusalon esittelyvideo kunnan Facebook-sivulta.

Kesäsomettajan yhteystiedot:
Seidi Koivusalo
p. 045-2388409
seidi.koivusalo@kuortane.fi