Rannalle Etelä-Pohjanmaan Rivieralle

Kirkkoranta on edelleen loistossaan ja yksi Etelä-Pohjanmaan lapsiystävällisimmistä rannoista.

Kirkkoranta oli takavuosina maakuntamme yksi suosituimmista rannoista ja sitä kutsuttaan myös Etelä-Pohjanmaan Rivieraksi. Vanhat valokuvat ja videot kertovat, kuinka perheet suuntasivat kesäisin kauempaakin viettämään rantapäivää Kuortaneelle ja nauttimaan isosta hiekkarannasta, jolla tilaa riittää.

Vaikka väki ei enää uimarantojen lisääntymisen myötä niin sankoin joukoin keräännykään kesäisin Kirkkorantaan on Etelä-Pohjanmaan Riviera edelleen loistossaan. Hiekkarantaa riittää ja matala Kuortaneenjärvi on varmasti yksi Etelä-Pohjanmaan lapsiystävällisimmistä uimapaikoista.

4H yhdistyksen ylläpitämästä Kesäpesässä on tarjolla niin suolaista kuin makeaa ja tietysti jumia sekä jäätelöä. Rakennuksessa on myös yleisösuihkut.

Kuortaneen 4H-yhdistyksen ylläpitämä Kesäpesä-kahvio tarjoaa juomia, pientä suolaista sekä tietenkin jäätelöä auringonoton lomassa ja lisäksi Kirkkorannassa voi pelailla rantalentopalloa ja Kesäpesästä vuokralle löytyviä erilaisia pelejä. Eikä haittaa, jos hiekkalelut unohtuivat kotiin, sillä myös näitä löytyy lainalle kahviosta.

Tänä kesänä Kirkkorantaan rakentuu terwaviikon torstaina 18.7. myös varsinainen vesipuisto, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia vesipelejä ja laitteita, joita saa käyttää koko päivän yhdellä maksulla. Vesipuistopäivä päättyy illalla Kirkkorannassa järjestettävään ysäridiscoon, jossa musiikista vastaa DJ Tony.
Liput tapahtumaan alk. 15€ ja lippuja voi ostaa ennakkoon nuorisotoimesta:
annukka.salminen@kuortane.fi
P. 040-7394 451


Kirkkorantaan on nykyään hyvät opasteet tieltä 66.