fbpx

Pyöräbongaus 2022

Jo vuodesta 2012 on kesäkuukausina Kuortaneella bongattu pyöräillen kymmentä vaihtuvaa kohdetta. On etsitty laavuja, siltoja, lopetettuja kyläkouluja ja kyläkauppoja, seurojen taloja, vellikelloja, entisiä ja nykyisiä yrityksiä, vanhempia ja uudempia kohteita Kuortaneen historiasta sekä kuntamme rajoja.

Tänä kesänä bongailukohteina vanhoja tuttuja paikkoja sekä haastavampia kohteita maantieteellisesti mm. Kuortaneen pohjoisin ja läntisin paikka.

Kohde 11 bonuskohteena sijaitsee Kuortaneen, Seinäjoen ja Alavuden rajapyykillä ja vaatii n. 1 km:n kävelyosuuden vaikeahkossa maastossa, suositellaan bongaamaan parin kanssa. (Tällä rastilla käyneiden kesken arvotaan oma palkinto.)

OmaSP ja OP ovat alusta asti olleet tukemassa tapahtumaa, tänä kesänä mökkiviikko Luostolla ja polkupyörä arvottavaksi osallistumislomakkeiden palauttaneiden kesken. Kunta on ollut mukana auttamassa tiedottamisessa.

Pyöräilybongauksessa on tarkoitus kannustaa ihmisten liikkumista ja tutustumista Kuortaneen kuntaan. Vajaillakin vastauksilla pääsee mukaan arvontoihin, mutta toiveissa on käynti kaikissa kohteissa pyöräillen.

Bongauskohteiden karttasivu ja arvontakuponki löytyvät Syke-Nokiposti lehdestä. Lisäksi näitä on tulostettuina Kauppakeskus Kuurnassa sekä Urheiluopiston hotellilla ja Kuortanehallissa kunnan esitetelineissä.

Kartan ja arvontakupongin voi myös tulostaa itse tästä.

Hyppää siis satulaan, bongaa kohteet ja palauta täytetty kuponki kauppakeskus KUURNAN aulassa olevaan postilaatikkoon syyskuun loppuun mennessä.