Liiketoiminta liitoon -luentosarja jatkuu

Kuortaneen kunnan keväällä aloittama Liiketoiminta liitoon -luentosarja jatkuu syksyllä. Kevään luennoilla keskityttiin muun muassa markkinointiin sekä sosiaalisen median mahdollisuuksiin yrityksen liiketoiminnassa. Syksyn luennoilla pureudutaan muun muassa tilinpäätökseen ja yritysverotuksen kiemuroihin.

Kuortaneen yrittäjien puheenjohtaja ja Insinööritoimisto Paston yrittäjä, Kati Pasto, on ollut mielissään kunnan järjestämistä luennoista.
– Kevään luennoilta sai hyviä ideoita ja tuli uudenlaista uskallusta markkinointiin. Luentojen ansiosta tuli pidettyä myös omaa epävirallista työpajaa muiden luennoille osallistuneiden yrittäjien kesken, Pasto kertoo.

Kevään luentoihin osallistui kymmenkunta yrittäjää alueelta. Syksyn luentoja Pasto suosittelee lämpimästi kaikille alueen yrittäjille.
– Koskaanhan ei voi olla liikaa tietoa. Nyt kun luennot liittyvät verotukseen ja strategiaan, niin vaikka olisi vanha yritys, niin ei varmaan olisi pahitteeksi päivittää tietojaan.

Syksyn luentosarjassa perehdytään yrityksen talouteen, verotukseen sekä strategiaan. Luennot järjestetään Kuurnan neuvottelutilassa, ellei toisin ilmoiteta.
ke 19.9. klo 18-21: Yritysverotuksen kiemurat ja koukerot Arja Lehto, veroasiantuntija, KPMG Oy Ab
ke 10.10. klo 18-21: Tilinpäätöksen kertomaa Reijo Laitila, yrittäjä, Reivox Palvelut
ke 7.11. klo 18-21: Arkipäiväistä strategiasi!Annika Tidström, professori, Vaasan yliopisto
Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Luentoihin voi osallistua sekä yrittäjänä että yrityksen työntekijänä. Luentojen osallistumismaksu on yksittäin 50 € + alv 24% ja koko luentosarjan yhteishinta 120 € + alv 24%. Osallistumiset laskutetaan luentosarjan jälkeen.
Ilmoittaudu yksittäin tai koko luentosarjaan sähköisesti TÄSTÄ LINKISTÄ
tai terhi.ojaniemi@seamk.fi viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Liiketoiminta liitoon Kuortaneella, asiantuntijaesittely