Leader Kuudestaan ry:n sivutoimipiste on auennut Kuortaneen kunnantalolla

Uusi EU-rahoituskausi on päässyt käyntiin ja Leader-rahoitusta on jälleen haettavissa. Leader Kuudestaan on avannut uuden sivutoimipisteen Kuortaneen kunnantalolle marraskuussa. Kuortaneen kunnantalon lisäksi yhdistyksellä on toimipiste Alavudella Fasadissa. Kuudestaan ry:n henkilökunta työskentelee satunnaisesti sivutoimispisteellä ja on Kuortaneen kunnantalolla tavattavissa sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä Kuudestaan ry:n henkilökuntaan, mikäli haluat varata ajan hankeneuvotteluun tai rahoitusmahdollisuuksien kartoitukseen.

Maaseudun yritys- ja hanketukien haku tapahtuu Hyrrässä

Valtaosa maaseudun yritys- ja hanketukien hauista on auennut EU-rahoituskaudelle 2023–2027 Hyrrä-asiointipalvelussa. Kuudestaan ry:n hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa käsittelemään saapuneita hakemuksia. Kokouksessa käsiteltävät hakemukset tulee olla jätettynä Hyrrä-asiointipalvelussa kahta viikkoa ennen hallituksen kokouksia. Kuudestaan ry:n henkilökunnan kanssa kannattaa keskustella hankeideasta jo hakemuksen suunnitteluvaiheessa.

Tarkemmat hakuohjeet, ajankohtaiset uutiset ja hallituksen kokousajankohdat löytyvät Kuudestaan ry:n verkkosivuilta osoitteesta: www.kuudestaan.net.

Kuvassa kuudestaan ry:n henkilökuntaa.
Kuudestaan ry:n henkilökunta kuvassa oikealta vasemmalle: Päivi Rintala (yritystuet, maksatusneuvonta), toiminnanjohtaja Paula Erkkilä (kaikki tukimuodot), Jaana Sippola (kyläasiat ja yleishyödylliset investoinnit) ja Jenni Savolainen (viestintä, kehittämishankkeet ja nuorten hankkeet).