Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä soittaa ikääntyneille asukkaille

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä soittaa ikääntyneille asukkailleen Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä koronakaranteenin aikana.

Yli 70-vuotiaita henkilöitä on ohjeistettu olemaan koronanepidemian vuoksi kotona karanteeninomaisissa olosuhteissa ja siten suojaamaan itseään tautitartunnalta.Tähän liittyen kuntayhtymä aloittaa pääsiäisen jälkeen puhelut yli 70-vuotiaille koko Kuusiokuntien alueen asukkaille.

Puheluissa kartoitetaan kotona pärjäämistä poikkeusoloissa sekä ohjataan ja neuvotaan tarvittavista palveluista. Puhelut aloitetaan ensiksi vanhimmista ikäluokista. Puhelut soitetaan vain sellaisille henkilöille, jotka eivät ole tehostetun palveluasumisen, omaishoidon tai säännöllisen kotihoidon palveluiden piirissä.

Huomioithan, että puheluissa ei kysytä pankin tilinumeroita tai muuta vastaavaa ja annetut tiedot pysyvät luottamuksellisena. Kaikki nämä puhelut tulevat numerosta 06-25253000. Pyydämme, että omaiset tai läheiset tallentavat tämän numeron ikäihmisen puhelimeen jollain tutulla nimellä.