Kokkaamo Ateriapalvelut Oy aloitti 1.2.2023

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n ovat perustaneet Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Isojoen kunta, Kuortaneen kunta, Soinin kunta jaÄhtärin kaupunki. Rekisteröitymisilmoitus on lähetetty Patentti-ja rekisterihallitukselle ja yhtiön nimeksi on päätetty Kokkaamo Ateriapalvelut Oy.

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy aloitti toimintansa 1.1.2023 huolehtien sote-aterioista, varhaiskasvatuksen ja koulujen ateriapalveluista Isojoen, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.Isojoen kunnan, Kuortaneen kunnan, Soinin kunnan ja Ähtärin kaupungin ateriapalvelut toteutetaan ”keskuskeittiöperiaatteella”, jolloin sote-ateriat, varhaiskasvatuksenateriat ja kouluateriat valmistetaan yhdessä keittiössä. Yhtiöittäminen mahdollistaa keskuskeittiötoiminnanjatkumisen ja samalla voidaan ateriat valmistaa paikallisesti. Lisäksi työpaikat säilyvät kunnissa.

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy perustettiin hyvinvointialueen ja edellä mainittujen kuntien ja kaupungin kanssa, koska sote-uudistuksen myötä kunta/kaupunki ei voi tuottaa ateriapalveluita suoraan hyvinvointialueelle, vaan toiminta oli yhtiöitettävä.Ateriapalvelut toteutetaan edellä mainituissa kunnissa samalla henkilöstöllä, he siirtyvät kunnista vanhoina työntekijöinä Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n palvelukseen.

Palveluiden käyttäjille muutoksen ei pitäisi näkyä päivittäisessä toiminnassa, sillä ateriat toteutetaan voimassa olevan ruokalistan mukaan.

Jokaisessa keittiössä jatkaa esihenkilöinä samat esihenkilöt kuin aikaisemmin. Heihin voi ottaa yhteyttä ateriapalveluihin liittyvissä asioissa. Sähköpostiosoitteina toimii vielä kuntien osoitteet, kunnes uudet sähköpostiosoitteet saadaan käyttöön.

Kuortaneen keittiön yhteystiedot:
Palvelupäällikkö Mari Virtaniemi
mari.virtaniemi@kuortane.fi
040 485 3290

Majantie 4, 63100 Kuortane
keskuskeittio@kuortane.fi

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy
toimitusjohtaja Eija Paavola
044 550 2772
eija.paavola@ahtari.fi