Juuso Ojala aloittanut kunnanrakennusmestarina

Kuortaneen kunnanrakennusmestarina on aloittanut syyskuussa Juuso Ojala. Juuso Ojala ottaa työssään haltuun kiinteistöpäällikkö Arto Ojalan tehtävät tämän jäädessä eläkkeelle keväällä 2024. Ojalat työskentelevät yhdessä “mestari-kisälli” -menetelmällä Arto Ojalan poisjääntiin saakka.
“On todella hyvä, että Arto on vielä auttamassa töissä alkuun. Hän pystyy opettamaan ja ajamaan minut tavallaan sisään tähän tehtävään ja saadaan hyvä jatkumo tähän.”, Juuso Ojala toteaa.

Juuso Ojala on koulutukseltaan Rakennusmestari (AMK). Hän on työskennellyt aiemmin rakennustyömailla ja rakennustuoteteollisuudessa. Kuortaneelle hän siirtyi Rakennus- ja suunnittelutoimisto Hämäläiset Oy:n palveluksesta, jossa hän toimi työnjohtajana rakennustyömailla. Kuortaneelle Ojalaa veti kiinnostus kunnallisen puolen töihin.
“Kunnallisen puolen tehtävät on aina kiinnostaneet ja kun on aiemmin ollut rakennustyömailla töissä, niin nyt pääsee näkemään vähän toista puolta ja saa vähän vaihtelua työhön. Tehtäväni Kuortaneella on muun muassa huolehtia kunnan omistamista kiinteistöistä ja tiealueiden toimivuudesta. Yleisesti siitä, että kunnassa on paikat kunnossa.” Ojala kertoo.

Kyyjärveltä kotoisin oleva Juuso Ojala on viihtynyt ensimmäiset viikot Kuortaneella hyvin, mutta opettelemista uudessa kunnassa toki on.
“Mielestäni täällä on todella hyvä työilmapiiri. Työt on lähteneet hyvin käyntiin, mutta toki kun en ole paikkakunnalta kotoisin, niin uusien paikkojen oppiminen ottaa aikansa.

Ojalat eivät sukunimestään huolimatta ole sukua keskenään ja tältä huhulta Ojalat haluavat katkaista siivet.
“Arto oli tutkinut sukukirjaa, eikä kaukaistakaan sukusidettä löytynyt. Säästöä kuitenkin tässäkin tulee, kun ei tarvitse nimikylttiä vaihtaa oveen”, tuore kunnanrakennusmestari Juuso Ojala naurahtaa ja jatkaa, “Rohkeasti vain juttelemaan tai soittoa, jos on jotain asiaa mielenpäällä.”

Kunnanrakennusmestarin yhteystiedot:
Juuso Ojala
Kunnanrakennusmestari
Kuortaneen kunta
044 550 2545
juuso.ojala@kuortane.fi