Haluatko harjoittelijaksi Kuortaneen kunnan elinkeinopalveluihin?

Kuortaneen kunnan elinkeinopalveluihin haetaan kesätöihin harjoittelijaa noin kahdeksi kuukaudeksi. Aloitus on sovittavissa.

Elinkeinopalveluissa olet aitiopaikalla julkishallinnon ja yrityselämän rajapinnassa. Pääset kehittämään Kuortaneen kunnan yritysrekisteriä ja saat arvokasta kokemusta asiakkuudenhallintajärjestelmistä (CRM). Aikaisempi kokemus asiakkuudenhallintajärjestelmistä on etu mutta ei välttämätöntä. Esimerkiksi Excelin hyvä hallinta luo erinomaisen pohjan onnistua tehtävässä.

Tehtäviin kuuluu myös muita elinkeinopalvelujen avustavia tehtäviä, joissa saat olla kehittämässä Kuortaneesta astetta parempaa paikkaa yrittää ja elää. Näissä tehtävissä hyvät viestintätaidot ja rohkeus toimia ihmisten parissa ovat menestymisen avaimia.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen mutta esimerkiksi kaupallisen alan korkeakouluopinnot ovat hyvä lähtökohta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet avoin uuden oppimiselle ja valmis myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ on lähtökohtaisesti kahden kuukauden täysipäiväinen tehtävä. Tarkemmin työsuhteen ajoittuminen on sovittavissa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee jättää 6.3.2023 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja:
Aapo Petäjäniemi, Elinkeinovastaava
040 505 7802