fbpx

Kaatialan louhos

Toiminnasta poistettu avolouhos, josta on vuosina 1942 – 1968 louhittu maasälpää ja kvartsia. Nykyään Kaatialan alue on kiintoisa käyntikohde, jonka hylkykivikasat ovat keräilijöiden ja korukiviharrastajien aarreaittoja. Louhokset ovat täyttyneet vedellä ja pienempää Kaatialan louhoksista käytetään paikkakunnan uimalana. Suurempi louhos on yli 40 metrin syvyisenä suosittu urheilusukelluspaikka.

Sijainti

Louhostie 340

Luonto- ja mineraalipäivä

Perinteinen Kaatialan Luonto- ja mineraalipäivä järjestetään vuosittain syyskuun alussa. Tapahtumassa monipuolisesti mineraalitietoutta ja -näytteitä. Myös sukellustoimintaa nähtävillä. Koko perheen ulkoilutapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki alueen tarjoilut ovat lapsille ilmaisia.

Palveluita

Majoitus

Kolme erillistä, nykyaikaisesti varusteltua hirsimökkiä (10, 8 ja 4 hlöä) ympärivuotisesti vuokrattavissa. Mökit sijaitsevat Sarvikkaankosken maisemissa. Täällä voit nauttia kosken kuohuista, kalastaa tai patikoida. Etäisyys Kaatialaan noin 6 km. Tiedustelut ja varaukset:  0500-269940  info@sarvikkaankoskimokit.fi

Kaksi mökkiä Kaatialassa

Louhosalueen pienemmän, ns. Vilppulan altaan rannalla kaksi erillistä hirsimökkiä (10 ja 5 hlöä).

57 m2, 10 hlöä    49 m2, 5 hlöä    Tiedustelut ja varaukset: 0400-880594

 

Täyden palvelun talo sukeltajille! Majoitus 11 henkilölle, iso keittiö. Omatoimiaamiainen, lounas ja/tai illallinen tilauksesta. Regulaattoreiden ja alentajien huolto ja laitteiden varaosat. Täyttöasemat, huolto- ja kuivaushuoneet. Monipuolista kurssitoimintaa sukeltajille.

Yhteystiedot:

Divers B & B Rannankylä Oy, Rannankyläntie 686, 63510 LEHTIMÄKI

040-59 14 997 sähköposti

Muut Kuortaneen majoituspalvelut tästä linkistä!

 

Ruokailu

 

Seinäjoentie 10 63130 Mäyry

Lounas – a là Carte – Kahvila, ruokakauppa, autotarvikkeet, autopesu, Veikkauspiste

Muut Kuortaneen ruokailumahdollisuudet tästä linkistä!

 

Kaatialan louhos facebookissa