Yritystontit

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Alueella myös mahdollisuuksia myös isompien projektien suunnitteluun.

 

Sampola

Sampolan yritysalueelle sijoittuu monipuolisesti palveluja ja teollisuutta. Sampolan sijainti on erinomainen lähellä keskustaajamaa. Sampolan laajennusalueelle kaavoitettu valmiiksi toistakymmentä teollisuustonttia ja lisäksi kantatie 66 varressa on huoltoasemalle kaavoitettu tontti.

Keskustaajama

Kuortaneen keskustaajamasta löytyy tontteja, jotka soveltuvat esimerkiksi palvelualan yrityksille. Osa tonteista Kuortaneen Urheiluopiston ja sen asiakasvirtojen läheisyydessä. Useat tontit mahdollistavat myös liike- ja asuinrakentamisen yhdistämisen.

Mäyryn risteys

Liikennevirtojen varrella kantatie 66 ja 697:n risteys on logistisesti loistava sijainti. Alueella liikenneasema ja mahdollisuus kehittyvälle palveluliiketoiminnalle

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten.

Lisätietoja yritystonteista: Aapo Petäjäniemi, elinkeinovastaava, p. 040 5057802 tai Teemu Puolijoki, kunnanjohtaja, p. 050 4066645