fbpx

Yritystoimintaa aloittavalle

Tälle sivulle ja viereiseen palkkiin kerätään tietoa ja linkkejä, joista on hyötyä suunnitellessasi yritystoiminnan käynnistämistä. Ota epäröimättä yhteyttä elinkeinovastaava Aapo Petäjäniemeen, mikäli yritystoiminnan käynnistäminen on ajatuksissasi.

Tukea aloittavalle yrittäjälle

Kannattaa selvittää oletko oikeutettu starttirahaan: Yhteistyökumppanimme starttiraha-asioissa ovat Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut sekä Uusyrityskeskus.

Lisäksi kannattaa selvittää onko liiketoiminnallesi mahdollista saada tukea esimerkiksi Kuudestaan ry:ltä.

Aloittavan yrittäjän tuet kannattaa selvittää ennen yrityksen perustamista, koska pääsääntöisesti tukia ei ole jälkikäteen mahdollista hakea. Avustamme eri tukimuotojen kanssa ja hakemusten teossa.

Aloittavan yrittäjän palveluseteli

Palvelusetelillä Kuortaneen kunta tukee aloittavaa, ensimmäistä yritystään perustavaa kuortanelaista siten, että seteliä käytetään yrityksen perustamiseen liittyvään paperityöhön ja konsultaatioon kuortanelaisessa tilitoimistossa.

Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa ammattitaitoista ja maksutonta neuvontaa yritystoimintaa aloittavalle. Uusyrityskeskus palvelee Kuortaneen kunnantalolla ajanvarauksella.

Yritystulkki

Yritystulkki on aloittavan yrittäjän tietopankki, josta löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto.