Vuokra-asunnot

AsuntohakemusKuortaneen kunnan hallinto-osasto vastaa asuntojen vuokrauksesta. Kuortaneella on tarjolla asukkailleen monenlaisia asumisvaihtoehtoja elämän moniin eri tilanteisiin. Asuntoja on saatavilla keskustasta, keskustan tuntumasta sekä haja-asutusalueelta. Välitettävät asunnot ovat Kuortaneen kunnan, Kiint. Oy Kuortaneen Vuokratalojen sekä Kuortaneen Vanhustenkotiyhdistys ry:n omistuksessa.

Opiskelijoiden asumisesta Kuortaneen kunnassa vastaa Kiint. Oy Kuortaneen Koulumaja.

Kuortaneen kunta ja Kiint. Oy Kuortaneen Vuokratalot omistavat n. 200 vuokra-asuntoa. Keskustan lisäksi asuntoja on myös Mäyryn, Leppälän, Ruonan ja Ylijoen kylissä. Asunnot ovat etupäässä rivitalohuoneistoja. Arava-rahoitteisissa kohteissa noudatetaan laissa säädettyjä asukasvalintaohjeita (www.ara.fi/asukasvalinta).

 

 

 

Lisäksi välitämme Kuortaneen Vanhustenkotiyhdistys ry:n omistamia Majanrannan vuokra-asuntoja. Asunnot on tarkoitettu lähinnä iäkkäämpien käyttöön. Asunnot sijaitsevat Kuortaneenjärven rannalla, Vanhainkoti Kuismankartanon palvelujen ääressä. Rivitaloja on yhdeksän (40 huoneistoa).

 

 

Asunnonhakulomake löytyy tulostettava pdf-lomake ja sähköinen lomake

Perinteisiä paperi-lomakkeita on saatavilla Kuortaneen kunnnatalon neuvonnasta.

Vuokra-asunto asioissa yhteydenotot ( haku/irtisanominen ):

Kuortaneen kunta / hallinnollinen isännöitsijä
Anu Kataja, puh. 040 774 8870
Osoite: Keskustie 52, 63100 Kuortane
sähköposti: anu.kataja@kuortane.fi