Yritystontit ja toimitilat

Kuortaneen kunta vuokraa erilaisia toimitiloja yrityksille. Tällä sivulla on nähtävillä vuokrattavat vapaat kohteet perustietoineen.

VAPAITA TOIMITILOJA

Kunnalla:

Toimistotila 57,5 m2. Sampolan yritysalueella heti vapaa toimistotila osoitteessa Yrittäjäntie 6. Tila soveltuu mm. yhden tai useamman henkilön suunnittelutoimistoksi, teknisen myynnin toimistotilaksi tai pienimuotoiseen myymälätoimintaan. Lähiympäristössä erilaisia teknisen alan yrityksiä. Tila on heti vapaa.

Tilan vuokra 0n 2,16 €/m2 + alv, vuokraa tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksillä (1935/2-2018). Vuokraan sisältyy vesi+jätevesi.

Yksityisillä:

Hallitila n. 130 m2, Alavudentie 327. Autokorjaamona toiminut halli Kantatie 66:n varrella Mäyryssä. Vuokrataan hallitilana, voidaan neuvotella myös vuokrauksesta korjaamolaitteineen. Lisätiedot Timo Joensuu, 0400 987 714. Tila on heti vapaa.

 

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Maa-alueita yritystoimintaan tulevaisuudessa

Sampolassa yritystoimintaan tarkoitettu alue laajenee, kun Ahjontie jatkeen ja Vesterintien välistä aluetta kaavoitetaan vuonna 2018.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Kaavoitus käynnistynee 2019.