Yritystontit ja toimitilat

Kuortaneen kunta vuokraa erilaisia toimitiloja yrityksille. Tällä sivulla on nähtävillä vuokrattavat vapaat kohteet perustietoineen.

VAPAITA TOIMITILOJA

Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystiloilla:

Kauppakeskus Kuurnassa

106,6 m2 kalustamatonta liiketilaa + 22,1 m2 varastotilaa Kauppakeskus Kuurnassa. Tila soveltuu erinomaisesti myyntitilaksi, mutta tiloja muokkaamalla taipuu monenlaiseen käyttöön. Tila on näyttävä kokonaisuus Kuortaneen keskustassa hyvällä sijainnilla ja upeilla näyteikkunoilla. Vuokra on 3,70€/m2/kk + kiinteä kuukausittainen 50€ kulumaksu, johon sisältyy yleissähkö, jätehuolto sekä vesi- ja jätemaksu.

Kauppakeskuksessa toimii leipomo-kahvilan lisäksi mm. kirpputori ja jalkahoitola.  Kauppakeskus Kuurnassa on erikseen varattavat kokoustilat ja sosiaalitilat yrittäjien yhteiskäytössä.

Kauppakeskus Kuurnan vapaita toimitiloja on mahdollista vuokrata myös Pop Up käyttöön päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi tai kuukaudeksi.

Lisätietoja: Teija Uitto-Kohonen, Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystilat, toimitusjohtaja, p. 0405057802

 

Yksityisillä:

Hallitila n. 130 m2, Alavudentie 327. Autokorjaamona toiminut halli Kantatie 66:n varrella Mäyryssä. Vuokrataan hallitilana, voidaan neuvotella myös vuokrauksesta korjaamolaitteineen. Lisätiedot Timo Joensuu, 0400 987 714. Tila on heti vapaa.

 

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Maa-alueita yritystoimintaan tulevaisuudessa

Sampolassa yritystoimintaan tarkoitettu alue laajenee, kun Ahjontie jatkeen ja Vesterintien välistä aluetta kaavoitetaan vuonna 2018.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Kaavoitus käynnistynee 2019.