fbpx

Yritystontit ja toimitilat

Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystilat vuokraa erilaisia toimitiloja yrityksille. Tällä sivulla on nähtävillä vuokrattavat vapaat kohteet perustietoineen.

VAPAITA TOIMITILOJA

Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystiloilla:

Kauppakeskus Kuurna

12,6m2 toimitila, joka soveltuu toimisto-, myynti tai esittelytilaksi. Näyttävä kokonaisuus hyvällä sijainnilla. Vuokra 4,70€/m2/kk plus alv, lisäksi peritään 30€ kuukausittainen kulumaksu, joka sisältää yleissähkön, jätehuollon sekä vesi- ja jätevesimaksun.

Pienyrittäjätalo 1

Toimistotila Yrittäjäntiellä. Siisti 57,5m2 toimistohuone, keittiö, wc ja eteistila. Vuokra 2,20€/m2/kk plus alv.

Lisätietoja: Teija Uitto-Kohonen, Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystilat, toimitusjohtaja, p. 0405057802

 

Yksityisillä:

Hallitila n. 130 m2, Alavudentie 327. Autokorjaamona toiminut halli Kantatie 66:n varrella Mäyryssä. Vuokrataan hallitilana, voidaan neuvotella myös vuokrauksesta korjaamolaitteineen. Lisätiedot Timo Joensuu, 0400 987 714. Tila on heti vapaa.

 

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Maa-alueita yritystoimintaan tulevaisuudessa

Sampolassa yritystoimintaan tarkoitettu alue laajenee, kun Ahjontie jatkeen ja Vesterintien välistä aluetta kaavoitetaan vuonna 2018.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Kaavoitus käynnistynee 2019.