Yritystontit ja toimitilat

Kuortaneen kunta vuokraa erilaisia toimitiloja yrityksille. Tällä sivulla on nähtävillä vuokrattavat vapaat kohteet perustietoineen.

VAPAITA TOIMITILOJA

Kunnalla:

Teollisuushalli+ toimistotilat, yhteensä noin 200 m2. Sampolan yritysalueella, heti vapaa osoitteessa Tuottajantie 4.  Tila soveltuu mm. tuotantotilaksi. Lähiympäristössä erilaisia teknisen alan yrityksiä. Tila on heti vapaa.

Tilan vuokra 0n 3,20 €/m2 + alv, vuokraa tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksillä (1935/2-2018). Vuokraan ei sisälly sähkö, jätevesi tai vesimaksut.

Kunnalla:

12,6 m2 kalustamaton toimistotila kauppakeskus Kuurnassa, Kuortaneen keskustassa. Tila soveltuu niin toimistotilaksi, myyntitilaksi tai esittelykäyttöön. Tila on näyttävä, lukittavalla ovella ja lasiseinällä erotettu toimiva kokonaisuus hyvällä sijainnilla.

Kauppakeskuksessa toimii mm. lounaskahvila ja sen yhteydessä on erikseen varattavat kokoustilat ja sosiaalitilat yrittäjien yhteiskäyttössä. Vuokra on 4,70€/m2/kk + kiinteä kuukausittainen 30€:n kulumaksu, johon sisältyy yleissähkö, jätehuolto, sekä vesi- ja jätemaksu.

Yksityisillä:

Hallitila n. 130 m2, Alavudentie 327. Autokorjaamona toiminut halli Kantatie 66:n varrella Mäyryssä. Vuokrataan hallitilana, voidaan neuvotella myös vuokrauksesta korjaamolaitteineen. Lisätiedot Timo Joensuu, 0400 987 714. Tila on heti vapaa.

 

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Maa-alueita yritystoimintaan tulevaisuudessa

Sampolassa yritystoimintaan tarkoitettu alue laajenee, kun Ahjontie jatkeen ja Vesterintien välistä aluetta kaavoitetaan vuonna 2018.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Kaavoitus käynnistynee 2019.