fbpx

Yritystontit ja toimitilat

Kuortaneen kunta vuokraa erilaisia toimitiloja yrityksille. Tällä sivulla on nähtävillä vuokrattavat vapaat kohteet perustietoineen.

VAPAITA TOIMITILOJA

Kunnalla:

Teollisuushalli+ toimistotilat, yhteensä noin 200 m2. Sampolan yritysalueella, heti vapaa osoitteessa Tuottajantie 4.  Tila soveltuu mm. tuotantotilaksi. Lähiympäristössä erilaisia teknisen alan yrityksiä. Tila on heti vapaa.

Tilan vuokra 0n 3,20 €/m2 + alv, vuokraa tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksillä (1935/2-2018). Vuokraan ei sisälly sähkö, jätevesi tai vesimaksut.

Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystiloilla:

Kauppakeskus Kuurnassa

1.

12,6 m2 kalustamaton toimistotila kauppakeskus Kuurnassa, Kuortaneen keskustassa. Tila soveltuu niin toimistotilaksi, myyntitilaksi tai esittelykäyttöön. Tila on näyttävä, lukittavalla ovella ja lasiseinällä erotettu toimiva kokonaisuus hyvällä sijainnilla. Vuokra on 4,70€/m2/kk + kiinteä kuukausittainen 30€:n kulumaksu, johon sisältyy yleissähkö, jätehuolto, sekä vesi- ja jätemaksu.

2.

106,6 m2 kalustamatonta liiketilaa + 22,1 m2 varastotilaa Kauppakeskus Kuurnassa (Kotileipomo Paula Kahran kahvilatoiminta laajenee tyhjän tilan puolelle 20 m2, jolloin 126,6 m2 tilasta vapaaksi jää 106,6 m2). Tila soveltuu erinomaisesti myyntitilaksi, mutta tiloja muokkaamalla taipuu monenlaiseen käyttöön. Tila on näyttävä kokonaisuus Kuortaneen keskustassa hyvällä sijainnilla ja upeilla näyteikkunoilla. Vuokra on 3,70€/m2/kk + kiinteä kuukausittainen 50€ kulumaksu, johon sisältyy yleissähkö, jätehuolto sekä vesi- ja jätemaksu.

Kauppakeskuksessa toimii lounaskahvilan lisäksi mm. kirpputori ja jalkahoitola.  Kauppakeskus Kuurnassa on erikseen varattavat kokoustilat ja sosiaalitilat yrittäjien yhteiskäytössä.

Lisätietoja: Teija Uitto-Kohonen, Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystilat, toimitusjohtaja, p. 0405057802

Yksityisillä:

Liike/toimistotilaa Kuortaneen keskustassa, Keskustie 41, aivan keskellä kylää. Monipuolista toimistotilaa on yhteensä 160 m2, kolme eri ovea mahdollistaa tilan lohkomisen myös tarvittaessa pienemmäksi. Koko tilan vuokra kuukaudessa 600€/kk + sähkö kulutuksen mukaan.

Kysy ja tiedustele lisää: Eija Ala-Honkola, 040 751 7393, s-posti: markkukuutti1@gmail.com

Yksityisillä:

Hallitila n. 130 m2, Alavudentie 327. Autokorjaamona toiminut halli Kantatie 66:n varrella Mäyryssä. Vuokrataan hallitilana, voidaan neuvotella myös vuokrauksesta korjaamolaitteineen. Lisätiedot Timo Joensuu, 0400 987 714. Tila on heti vapaa.

 

KAAVOITETTUJA TEOLLISUUSTONTTEJA

Haavisto

Alueella on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti keskustan ja Mäyryn välisellä alueella kantatie 66:n vieressä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2.
Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalliteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa.

Maa-alueita yritystoimintaan tulevaisuudessa

Sampolassa yritystoimintaan tarkoitettu alue laajenee, kun Ahjontie jatkeen ja Vesterintien välistä aluetta kaavoitetaan vuonna 2018.

Haaviston alue on laajenemassa Kuljuntien varteen, kunta on hankkinut kaavoitettavaksi uutta maa-aluetta noin 7 ha yritystoimintaa varten. Kaavoitus käynnistynee 2019.