fbpx

Mikrosta Milliin – yrityskehityshanke

Mikrosta Milliin hankkeessa on tarkoitus tukea Kuortaneen ja Alavuden alueen yrityksiä kasvussa ja kehittämisessä.

Koordinointihankkeessa kootaan yritysten kehittämistarpeita sekä etsitään uusia markkinoita ja yrittämisen mahdollisuuksia mikro- ja pienyritysten liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja yritystalouden osaamisen lisäämiseksi hankkeen järjestämissä tilaisuuksissa. Suunnitelmallisuuteen opastaminen parantaa yritysten valmiuksia hakea yrityksen kehittämiseen julkisia avustuksia tai valmistautua omistajan- tai sukupolvenvaihdokseen. Hankkeeseen osallistuvat yritykset verkottuvat, saavat vertaistukea ja kehittävät yritysten välisiä suhteita.

Hankkeen puitteissa järjestetään infotilaisuuksia yrittäjien tarpeisiin perustuvista asioista. Infotilaisuuksien jälkeen tarvittaessa opastetaan yrittäjät asiantuntijoiden palvelujen piiriin päivittämään ja hienosäätämään liiketoimintasuunnitelmaansa. Erityishuomion hankkeessa saavat turvealan yrittäjät, joiden toimintaedellytykset ovat heikentyneet päästövähennysvaatimuksista johtuen.

Hankkeen rahoittajina ovat Leader Kuudestaan ry, Kuortaneen kunta, Alavuden Kehitys Oy sekä Kuortaneen ja Töysän Säästöpankkisäätiöt.

Lisätietoja:
Katja Urrila, projektipäällikkö
p. 040 515 9647, katja.urrila@fasadi.com