fbpx

VESIHUOLTOLAITOKSEN TIEDOTUS VEDENJAKELUN KESKEYTYKSESTÄ

Keskustien alueella aloitetaan Kirkkotie risteyksen- Kunnanvirasto välillä vanhan valurautaputken saneeraus. Tämän seurauksena Kirkkotie risteyksen- Kunnanvirasto alueelle tulee vedenjakeluhäiriöitä ja jakeluun tulee myös keskeytyksiä. Hallilantien varressa oleville kiinteistöille tulee lyhyt katkos tilapäisen vesikytköksen johdosta, Oivankulmaan ja ent. Nordean kiinteistöön tulee vesi Hallilantieltä.

Vedenjakeluun tulee tiistaista torstaihin 10.-12.9.2019 keskeytys, joka alkaa n. 8.00 ja kestää n. 48 tuntia. Kiinteistöille tuleva vesi ei täytä talousvesivaatimuksia ennenkuin siitä saadaan tulokset. Siksi pyydämme keittämään talousveden, vessoissa ja pesuvetenä vettä voidaan käyttää normaalisti.

Paine voidaan kytkeä myös ennen määräajan loppua, varmistakaa, että hanat ovat kiinni jos poistutte kiinteistöltä.

Tulokset saatuamme siitä ilmoitetaan kiinteistöille.

Mikäli kiinteistöllä on lämpimänkäyttöveden pumppu, pyydämme sammuttamaan sen vahinkojen välttämiseksi. Pumppuja on isommilla kiinteistöillä ja rivitaloissa.

Kiinteistöjen kannattaa varata vettä riittävästi parin päivän tarpeeseen.

Keskeytyksen jälkeen vesi voi tulla hanasta vaihtelevalla paineella ja veden mukana voi tulla ilmaa, joka saa veden näyttämään tilapäisesti samealta ja voi myös värjäytyä. Mahdollinen häiriö poistuu ajan kanssa ilman päästyä pois putkistosta. Ongelman poistamiseksi kannattaa juoksuttaa kylmää vettä, jotta ilma poistuu vesijohdosta ja vesi kirkastuu.

Tarvittaessa lisätietoja saa vesihuoltolaitoksen numerosta 0400-264 080.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Kuortaneella 3.9.2019

Vesihuoltolaitos