fbpx

LUK – Lasten urheilukoulu

SYKSYN OSALTA LUK ETSII UUSIA OHJAAJIA JA KÄYNNISTYY VASTA KUN SE ASIA ON SELVÄ. Tavoite olisi aloittaa viimeistään marraskuun alussa.

LUK eli lasten urheilukoulu on kunnan opiston kanssa yhteistyössä järjestettävä liikuntakerho, joka on tarkoitettu erityisesti 5-8 -vuotiaille (jopa 4 v jos on kykyä toimia) lapsille. Sitä on järjestetty yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta, ja useat kuortanelaiset lapset ovat sen ”läpikäyneet”.

LUK on hyvä mahdollisuus aloittaa pienten lasten liikuntaharrastus ja opetella perusteita niin kerhossa olemisesta kuin itse liikuntataidoistakin. Sisällöstä ja toteutuksesta vastaa jatkossa Kuortaneen kunnan liikuntatoimia. Ohjaajiksi pyritään saamaan Opiston liikunta-alan opiskelijoita ja muita osaavia henkilöitä. Kerho on todellista matalankynnyksen toimintaa, johon pääsee mukaan pienellä hintaa. Edulliseen osallistumismaksuun 20€ on mahdollista saada taloudellista tukea liikuntasihteeriltä kysymällä. Kerhoon voi liittyä mukaan milloin vain.

Kerhon aikaan useat lapsia tuovat aikuiset pitävät pienen liikuntatuokion opiston alueella, esim. kävelyä, hiihtoa, kuntosali, uintia…Liity mukaan porukkaan, sillä liikkuminen tekee hyvää meille kaikille.

Lisätietoja saat liikuntasihteeriltä Tuomas Mikkolalta, tuomas.mikkola@edu.kuortane.fi, puh. 040 6317 442