fbpx

LUK – Lasten urheilukoulu

LUK eli lasten urheilukoulu tiistaisin 14.9.-30.11.2021 klo 18.30-19.30 Opistolla.

LUK eli lasten urheilukoulu on kunnan opiston kanssa yhteistyössä järjestettävä liikuntakerho, joka on tarkoitettu erityisesti 5-8 -vuotiaille (jopa 4 v jos on kykyä toimia) lapsille. Sitä on järjestetty yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta, ja useat kuortanelaiset lapset ovat sen ”läpikäyneet”.

LUK on hyvä mahdollisuus aloittaa pienten lasten liikuntaharrastus ja opetella perusteita niin kerhossa olemisesta kuin itse liikuntataidoistakin. Sisällöstä ja toteutuksesta vastaa Kuortaneen Urheiluopisto yhteistyössä Kuortaneen kunnan kanssa. Ohjaajina toimivat opiston opiskelijat ohjaavien opettajien johdolla. Kerho on todellista matalankynnyksen toimintaa, johon pääsee mukaan pienellä hintaa. Edulliseen osallistumismaksuun 20€ on mahdollista saada taloudellista tukea liikuntasihteeriltä kysymällä. Kerhoon voi liittyä mukaan milloin vain.

Kerhon aikaan useat lapsia tuovat aikuiset pitävät pienen liikuntatuokion opiston alueella, esim. kävelyä, hiihtoa, kuntosali, uintia…Liity mukaan porukkaan, sillä liikkuminen tekee hyvää meille kaikille.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Jussi Jänkä 044 550 3029

Tietoja saat myös liikuntasihteeriltä Tuomas Mikkolalta, tuomas.mikkola@edu.kuortane.fi, puh. 040 6317 442

Tervetuloa mukaan!