fbpx

Koululiikunta

Kuortaneen kunnan liikuntatoimi järjestää kunnan omat koululiikunnan kilpailut yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Lisäksi liikuntatoimi ja sivistystoimi kustantaa osallistumismaksut sekä kuljetuksen muutamiin Koululiikunnan kansallisiin ja osaan alueellisista kilpailuista. Tapahtumista tarkemmin tietoa koululiikunnan vuosikalenterista.

Vuosittaisia koululiikunnan kilpailutapahtumia ovat: yleisurheilu, hiihto, jääkiekko ja maastojuoksu. Tämän lisäksi vuorovuosittain järjestetään jalkapallo-salibandyturnaus, uintikilpailut-Vesisankarit tai vastaava vesiliikuntapahtuma, pesäpallo-koripalloturnaus ja suunnistus. Näiden lisäksi kouluille järjestetään touhupäivää Opiston sisätiloissa, Talvirieha lumisessa ympäristössä sekä tarjotaan muita ajankohtaisia liikuntatapahtumia.

Tapahtumien ja kilpailuiden lähestyessä pelipäivät, lisäinfot, aikataulut ja tieto löytyy Aikataulut ja info -kohdasta.

Tapahtumiin ja kilpailuihin ilmoittaudutaan ilmoittautumislistojen tai sähköisen lomakkeen kautta, ja vastuu tässä on kouluilla itsellään.

Lisätietoja koululiikuntatapahtumista saat kunnan liikuntasihteeriltä Tuomas Mikkolalta, puhelin tai whatsapp 040 6317 442, tuomas.mikkola[at]kuortane.fi