fbpx

Helatorstain kuntopyöräilypäivä 2021

Kuortaneen perinteinen helatorstain kuntopyöräpäivä to 13.5.2021.

Tempauksen tarkoituksena on aktivoida kuntalaisia pyöräilemään omaa reittiä omaan tahtiin, esimerkiksi tutustumalla maastopyöräreitteihin. Alla muutamia liikkumisvinkkejä päivään.

  • Keskustan valokuvasuunnistusreitti n.9.5km ja 12 rastia (lataa tai tulosta oma kartta tästä PDF-tiedostona tai kuvana)
  • Kuortaneen ulkoilukarttojen reitit ja paikat (mm. laavuilla on hyvä pitää taukoa) > https://kuortane.fi/vapaa-aika/liikunta/ulkoilukartta/
  • Kuortaneen kulttuuripyöräilyn kohteet > https://kuortane.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuripyoraily/
  • Maastopyöräilyreitit ja radat esim. Ampumaradan maastossa, Kuljunvuorella, Aholankankaalla ja Haapamäen maastoissa. Tänne kootaan ennen tapahtumaa ehdotuksia maastoreiteistä.
    • Kuortaneen Latu aloittaa maastopyöräilyt maanantaina 17.5. klo 18, ja kokoontumiset Pallohallin edestä joka toinen viikko.

Pyöräilysuoritusten kirjaus onnistuu eri tavoin, ja järjestäjät suosittelevat sähköisiä ilmoittautumisia.
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Kuortaneen Osuuspankin lahjoittamana Jopo-polkupyörä.

A) Ilmoittamalla päivän kilometrit ja yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta.

B) Täyttämällä ja palauttamalla osanottajakortti Kuortaneen Osuuspankin edessä olevaan punaiseen postilaatikkoon. Tässä paikassa on muistettava korona-ajan etäisyyteen sekä hygieniaan liittyvät ohjeet: ennen lomakkeen täyttöä kädet desinfioidaan paikalla, yksi ihminen kerralla täyttää lomaketta ja lopuksi desinfioidaan kädet uudestaan. (TÄSTÄ Osanottajakortti_A4), ja palauttaa laatikkoon OP:n edustalla.

C) Osallistua voit myös lähettämällä pyöräretkeltä kuvan Kuortaneen liikuntatoimen facebook-sivuille www.facebook.com/kuortaneenliikunta #helatorstainpyöräpäivä, tai lähettämällä viestin (tekstiviesti, whatsapp, sähköposti) yhteystietoineen sekä kilometrimääräsi liikuntasihteerille tuomas.mikkola@kuortane.fi, 040-6317 442.

Järjestäjinä toimivat Kuortaneen liikuntatoimi ja Kuortaneen Osuuspankki