fbpx

Kuortane 2.0

TERVANTUOKSUINEN KUORTANE

Kesällä 2022 Kuortane täyttyy jälleen tervantuoksusta, kun perinteinen tervahauta syttyy 20.7. Viikko 29 onkin tapahtumia täynnä koko perheelle. Terwaviikon ohella Kuortaneen kesä tarjoaa jälleen tekemistä ja nähtävää joka päivälle. Kesäkuussa käydään perinteiset Kuortane Gamesyleisurheilukilpailut, jotka kokoavat niin kotimaan kuin maailman huiput Kuortaneen yleisurheilukentälle. Soile Yli-Mäyryntaidehallissa taas voi tyydyttää kulttuurinnälkäänsä. Voit myös tulla nauttimaan vain Kuortaneen luonnosta ja vesistöistä sekä  kesäisestä tunnelmasta tai sitten voit viettää aktiivisen liikuntaloman Kuortaneen Urheiluopistolla. Kaikki kesätapahtumat ja vierailukohteet löydät kunnan nettisivuilta.

Kuortaneen kunta sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Pohjanmaata. Puolentunnin matkan päästä löytyy Ähtärin eläinpuisto, Seinäjoen ostoskeskukset kuin Tuurin miljoonajuhlatkin, joten Kuortane toimii erinomaisena yöpymispaikkana, kun haluaa tutustua laajemmin Etelä-Pohjanmaahan. Meillä voi majoittua mukavasti hotellissa tai Bed and Breakfast tyyppisesti järven rannalla. Kunnasta löytyy myös monipuolista mökkitarjontaa.

Kesävierailulla kannattaa tutustua myös Kuortaneen palveluihin asuinkuntana. Vahvan yrittäjyyden kunnassa on maakunnan pienin työttömyysprosentti ja asukkaille tarjotaan laadukkaat ja kehittyvät palvelut.

Lapsiperheiden näkökulmasta palvelut toimivat ja arki on sujuvaa. Kunnassa on erinomaiset, useita kaupunkitasojakin paremmat puitteet eri-ikäisten ihmisten liikunnan harrastamista varten. Kaikki palvelut myös löytyvät kuntalaisia ajatellen läheltä. Vahva yhteisöllisyys on luonut paikkakunnalle monipuolista yhdistystoimintaa ja tuottaa kuntaan tapahtumia ympäri vuoden. Asumiseen on tarjolla monipuolisia ja laadukkaita vaihtoehtoja.

Meiltä voit kysyä mitä vain Kuortaneesta. Ota yhteyttä! 

Tuomas Ojajärvi, viestintäkoordinaattori
Puh. 050-570 1470
tuomas.ojajarvi@kuortane.fi