fbpx
Tapahtuma alkaa To 30.4.2020 Klo 17:00
Tapahtuma päättyy Su 10.5.2020 Klo 17:00
Tapahtumapaikka: Kuortaneenjärven ympärys ja keskustaajama
Tapahtuman järjestäjä: Kuortaneen kunnan liikuntatoimi ja Kuortaneen Kunnon suunnistus- ja hiihtojaosto

Valokuvasuunnistuksella Kuortanetta tutuksi vappuna

Kuortaneen kunnan liikuntatoimi sekä Kuortaneen Kunnon suunnistusjaosto järjestävät vapun ajalle valokuvasuunnistusta  (30.4. – 10.5). Tarjolla on kaksi erillistä reittiä, joista toinen kiertelee keskustan alueella (n.5-8,5km)  ja toinen Kuortaneenjärven ympäri (n.25km). Kummassakin on tarjolla 11 rastia, joita on tarkoitus etsiä kuvan perusteella, jossa on taustalla vinkkejä paikan sijainnista. Osa paikoista voi olla vähemmänkin tunnettuja, mutta kysykää paikallisilta vinkkejä. Voit poimia kaikki rastit tai vaan osan. Ajele omaa reittiäsi, mutta voisi vähän välillä vilkaista ympärillesikin. Ja tietysti porukalla liikkuminen onkin paljon mukavampaa. Muistetaan noudattaa koronavirusepidemiajan säännöksiä, joissa mm. pidetään etäisyyttä toisiin eikä kosketella rastilippuja.

Reittikartat ladattavissa tai tulostettavissa pdf-tiedostona tästä linkistä. 

Lisäksi karttoja on viety seuraaviin Kuortaneen kuntopyöräilyn kirjaamispaikkoihin: Kirkonkylä (Kukun maja), Ruona (entinen Salmisen kauppa) ja Länsiranta (Entinen koulu, pysäkki).

Lisätietoja valokuvasuunnistusradasta saat kunnan liikuntasihteeri Tuomas Mikkolalta, 040 6317442, tuomas.mikkola@kuortane.fi