fbpx
Tapahtuma alkaa To 13.5.2021 Klo 09:00
Tapahtuma päättyy To 13.5.2021 Klo 21:00
Tapahtumapaikka: Kuortaneen Osuuspankin edusta ja Kuortaneen ympäristö
Tapahtuman järjestäjä: Kuortaneen liikuntatoimi, Kuortaneen Osuuspankki

Helatorstain Kuntopyöräilytapahtuma

Perinteinen helatorstain kuntopyörätapahtuma pidetään torstaina 21.5. omatoimisena eli koronaviruksen takia yhteisiä tapahtumia ei ole. Tempauksen tarkoituksena on aktivoida kuntalaisia pyöräilemään omaa reittiä omaan tahtiin, esimerkiksi tutustumalla maastopyöräreitteihin. Alla muutamia liikkumisvinkkejä päivään.

Pyöräilysuoritusten kirjaus onnistuu täyttämällä ja palauttamalla osanottajakortti Kuortaneen Osuuspankin edessä olevaan punaiseen postilaatikkoon. Tässä paikassa on muistettava korona-ajan etäisyyteen sekä hygieniaan liittyvät ohjeet: ennen lomakkeen täyttöä kädet desinfioidaan paikalla, yksi ihminen kerralla täyttää lomaketta ja lopuksi desinfioidaan kädet uudestaan.

Osallistujakortin voi myös tulostaa itse (TÄSTÄ Osanottajakortti_A4), ja palauttaa laatikkoon OP:n edustalla. Järjestäjät kuitenkin suosittelevat sähköisiä ilmoittautumisia. Osallistua voit myös lähettämällä pyöräretkeltä kuvan Kuortaneen liikuntatoimen facebook-sivuille www.facebook.com/kuortaneenliikunta #helatorstainpyöräpäivä, tai lähettämällä viestin (tekstiviesti, whatsapp, sähköposti) yhteystietoineen sekä kilometrimääräsi liikuntasihteerille tuomas.mikkola@kuortane.fi, 040-6317 442. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan polkupyörä.

Järjestäjinä toimivat Kuortaneen liikuntatoimi, Kuortaneen Osuuspankki sekä Kuortaneen Latu.

Lisätietoja linkistä: www.kuortane.fi/helatorstainpyorapaiva