fbpx
Tapahtuma alkaa Ke 12.5.2021 Klo 10:00
Tapahtuma päättyy Ke 12.5.2021 Klo 18:00
Tapahtumapaikka: Kuortane
Tapahtuman järjestäjä: Keskustaajaman kehittämishanke ja Kuortaneen kunta

Hei, me siivotaan!

Tervetuloa “Hei, me siivotaan -tapahtumaan!”

Keskustaajaman kehittämishanke järjestää yhteistyössä Kuortaneen kunnan teknisen toimen kanssa koko kylän siivouspäivän keskiviikkona 12.5.

Siivouspäivään haastamme mukaan kaikkia kuntalaisia, yrittäjiä, yhdistyksiä, seuroja, työyhteisöjä ja kouluja. Hanke hoitaa siivouspäivän organisoinnin ja tiedottamisen, käytännönjärjestelyissä tehdään yhteistyötä kunnan teknisen toimen kanssa.

Siivoaminen tapahtuu kyseisen päivän aikana, itselle/työyhteisölle/seuralle/yhdistykselle/koululle sopivana ajankohtana. Siivouspäivänä voi siivota omaa/yrityksen/työpaikan/koulun pihapiiriä tai yhteisiä alueita Keskustien ja Kirkkotien varrelta. Kunta lahjoittaa siivoojille jätesäkkejä. Jätesäkkejä voi hakea kunnantalolta tai Kauppakeskus Kuurnan aulasta, kunnan pisteeltä. Myös Kuortaneen eri kylät voivat osallistua siivouspäivään.

Täydet jätesäkit kerätään keskustassa kolmeen eri paikkaan, josta tekninen toimi käy ne keräämässä kyseisen päivän/illan aikana:
1. Kauppakeskus Kuurnan parkkipaikan laidalle
2. Lukion lähettyville, näkyvälle paikalle
3. Yhteiskoulun lähettyville, näkyvälle paikalle

Jos eri kylät osallistuvat siivouspäivään, ilmoittakaa, mistä täydet jätesäkit noudetaan, joko suoraan tekniseen toimeen tai Teijalle p. 0405057802.

Järjestämme siivoustalkoolaisille kylmää juomaa ja pientä purtavaa Kauppakeskus Kuurnan pihapiirissä talkoopäivänä klo 13.00 – 16.00.

Talkoisiin kannattaa varata mukaan omia haravia, lapioita, työhanskoja sekä tietenkin iloinen mieli!

Toivottavasti näemme siivouspäivässä!

Lisätietoja:
Teija Uitto-Kohonen
elinkeinovastaava
p. 0405057802
teija.uitto-kohonen@kuortane.fi