fbpx
Tapahtuma alkaa Ke 7.11.2018 Klo 18:00
Tapahtumapaikka: Kauppakeskus Kuurna
Tapahtuman järjestäjä: Kuortaneen kunta

Liiketoiminta liitoon – Arkipäiväistä strategiasi!

Liiketoiminta liitoon Kuortaneella!

Syksyn luentosarjassa perehdytään yrityksen talouteen, verotukseen sekä strategiaan. Luennot järjestetään Kuurnan neuvottelutilassa, ellei toisin ilmoiteta.

ke 7.11. klo 18-21: Arkipäiväistä strategiasi!
Annika Tidström, professori, Vaasan yliopisto

Kauppatieteiden tohtori Annika Tidström toimii Vaasan yliopiston liiketaloustieteen, erityisesti yrittäjyyden professorina. Hän on toiminut useissa tutkijatehtävissä ja hänen tutkimustyönsä ovat keskittyneet erityisesti yritysverkostojen samanaikaiseen kilpailuun ja yhteistyöhön, yritysverkostojen jännitteisiin sekä strategian käytänteisiin. Tidström on tutkijanuransa ohella toiminut myös kouluttajana, konsulttina sekä luennoitsijana. Kuortaneen luennollaan hän keskittyy toimivan strategian tärkeyteen jokaiselle yritykselle, myös yksinyrittäjälle.

Luentosarjan muut luennot:

ke 19.9. klo 18-21: Yritysverotuksen kiemurat ja koukerot
Arja Lehto, veroasiantuntija, KPMG Oy Ab

Arja Lehto toimii veroasiantuntijana KPMG Oy Ab:n palveluksessa, jossa hänen tehtäviinsä kuuluu pk-yritysten ja yrittäjien tuloverokysymysten ratkominen sekä yritys- ja omistusjärjestelyjen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi hänen osaamisalaansa ovat kirjanpito, yhtiöoikeus sekä perintö- ja lahjaverotus. Lehto toimii myös mm. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien neuvovana asiantuntijana. Kuortaneen luennollaan hän keskittyy mm. eri yritysmuotojen eroihin verotuksellisesta näkökulmasta, tyypillisimpiin verovähennyksiin sekä verohallinnolle tehtäviin ilmoittamisvelvoitteisiin.

ke 10.10. klo 18-21: Tilinpäätöksen kertomaa
Reijo Laitila, yrittäjä, Reivox Palvelut

Reijo Laitila toimii yrittäjänä kuortanelaisessa Reivox Palveluissa. Paikallisten hyvin tuntema yrittäjä on keskittynyt yrityskonsultointiin, mutta hänen tarjontaansa kuuluvat myös yritysjärjestely- ja omistajanvaihdospalvelut sekä isännöintipalvelut asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Kuortaneen luennollaan hän avaa yrityksen tilinpäätöksen sisältöä, ja opastaa kuulijoille, mitä tilinpäätös kertoo yrityksen senhetkisestä tilasta.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Luentoihin voi osallistua sekä yrittäjänä että yrityksen työntekijänä.
Luentojen osallistumismaksu on yksittäin 50 € + alv 24% ja koko luentosarjan yhteishinta 120 € + alv 24%.
Osallistumiset laskutetaan luentosarjan jälkeen. Ilmoittaudu yksittäin tai koko luentosarjaan sähköisesti urly.fi/10XO
tai terhi.ojaniemi@seamk.fi viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Mukana järjestelyissä myös
Etelä-Pohjanmaan Maakuntakorkeakoulu