fbpx

Pyöräbongaus 2021

Jo vuodesta 2012 on kesäkuukausina Kuortaneella bongattu pyöräillen kymmentä vaihtuvaa kohdetta. On etsitty laavuja, siltoja, lopetettuja kyläkouluja ja kyläkauppoja, seurojen taloja, vellikelloja, entisiä ja nykyisiä yrityksiä, vanhempia ja uudempia kohteita Kuortaneen historiasta sekä kuntamme rajoja.

Tänä kesänä bongailukohteina vanhoja tuttuja paikkoja sekä haastavampia kohteita maantieteellisesti mm. Kuortaneen keski-, itäisin- ja eteläisin paikka.

OmaSP ja OP ovat alusta asti olleet tukemassa tapahtumaa, tänä kesänä mökkiviikko Luostolla ja polkupyörä arvottavaksi osallistumislomakkeiden palauttaneiden kesken. Kunta on ollut mukana auttamassa tiedottamisessa.

Pyöräilybongauksessa on tarkoitus kannustaa ihmisten liikkumista ja tutustumista Kuortaneen kuntaan. Vajaillakin vastauksilla pääsee mukaan arvontoihin, mutta toiveissa on käynti kaikissa kohteissa pyöräillen.

Tulosta alla olevasta linkistä tai hae Kuurnasta arvontakuponki ja hyppää pyörän satulaan. Vastaus-lomakkeet palautetaan kauppakeskus KUURNAN aulassa olevaan postilaatikkoon elokuun loppuun mennessä. Myös palautteita toivotaan mahdollisesta jatkosta.

Pyöräbongaus 2021 kartta/arvontakuponki