fbpx

Pyöräbongaus 2020 käyntiin

Vuoden 2020 pyöräbongaus on polkaistu käyntiin.

Jo vuodesta 2012 on kesäkuukausina Kuortaneella bongailtu pyöräillen kymmentä vaihtuvaa kohdetta. On etsitty laavuja, siltoja, lopetettuja kyläkouluja ja kyläkauppoja, seurojen taloja, vellikelloja, entisiä ja nykyisiä yrityksiä, kuntamme rajoja, vanhempia ja uudempia kohteita Kuortaneen historiasta.

Tänä kesänä bongataan sekä luontoon että historiaan liittyviä kohteita.

Osuuspankki ja OmaSP ovat alusta asti olleet tukemassa tapahtumaa. Tänä kesänä palkintoina on polkupyörä Ala-Honkolasta ja mökkiviikko Luostolla, jotka arvotaan osallistumislomakkeiden palauttaneiden kesken.

Pyöräilybongauksessa on tarkoitus kannustaa ihmisten liikkumista ja tutustumista Kuortaneen kuntaan. Vajaillakin vastauksilla pääsee mukaan arvontoihin, mutta toiveissa on käynti kaikissa kohteissa pyöräillen.

Bongauspaikkojen kartta ja arvontakupongin voi tulosta tästä linkistä. Kuponki löytyy myös 18.6. ilmeistyvästä Nokipostista tai sen voi käydä hakemassa kauppakeskus Kuurnasta, Urheiluopiston hotellilta tai Kuortanehallista.

Hyppää siis pyörän satulaan ja lähde bongaamaan Kuortanetta. Vastauslomakkeet voi palauttaa KUURNAN aulassa olevaan postilaatikkoon.