Nähtävilläoloaika: 4.1.2019 – 22.1.2019

PALVELUTYÖNTEKIJÄN JA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN VAKINAISET TOIMET

KUORTANEEN KUNNAN TILAPALVELU JULISTAA HAETTAVAKSI PALVELUTYÖNTEKIJÄN JA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN VAKINAISET TOIMET

Palvelutyöntekijän alkusijoituspaikka on kunnanvirasto, ruokapalvelutyöntekijän keskuskeittiö.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu kunnanviraston puhtaanpito, lounas- ja kahvitarjoilu henkilökunnalle ja kunnanviraston erilaisista tilaustarjoiluista huolehtiminen.
Toimeen edellytetään laitoshuoltajan sekä catering-alan tutkintoa tai tehtävään soveltuva muuta ammatillista koulutusta. Työkokemus vastaavassa tehtävässä ja asiakaspalvelussa katsotaan eduksi.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistus-, astianpesu- pakkaus- ja siivoustehtävät. Työ edellyttää myös toimimista kokkien sijaisena. Työtehtävässä on normaali viikkotyöaika, joka sisältää myös viikonlopputöitä. Toimeen edellytetään ravitsemisalan koulutusta ja kokemusta ruoanvalmistustehtävistä.

Työsuhteet täytetään helmikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteissa noudatetaan KVTES-sopimusta ja neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Sähköiset hakemukset anisoluetteloineen tulee toimittaa 22.1.2019 klo 14.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mari.virtaniemi@kuortane.fi otsikolla AVOIN TOIMI. Haastatteluun kutsuttavilta pyydämme alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset nähtäville.

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Mari Virtaniemi, 040-4853 290