fbpx

Hakeminen

Kuortaneen lukion ja urheilulukion pääsyvaatimuksena on vähintään 7.0 keskiarvo peruskoulun päättötodistuksen lukuaineissa.

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika seuraavan kerran 23.2.-23.3.2021.

Opiskelijaksi valittavan ylin mahdollinen pistemäärä on 20, joka muodostuu peruskoulutodistuksen lukuaineiden keskiarvosta (max. 10) sekä urheilu- ja soveltuvuuspisteistä (max. 10). Urheilu- ja soveltuvuuspisteet määräytyvät oppilaitoksen ja hakijan urheilulajin valtakunnallisen lajijärjestön yhteistyönä. Hakija voi saada urheilullisista ansioistaan ja urheilulahjakkuudestaan 0-5 pistettä (lajiliittopisteet) ja oppilaitoksen harkinnan mukaan 0-5 soveltuvuuspistettä (oppilaitospisteet).
Lisätietoja osoitteesta www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiaohjelma/haku-urheiluoppilaitoksiin/

 

Hakuvaiheessa toimi näin:

1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi. (Kuortaneen lukio, urheilulinja, erityinen koulutustehtävä)
2. Tulosta

a) Hakijan tiedot-lomake https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2020/10/72e3f1fc-urheiluoppilaitosten-hakulomake-2021.pdf

b) Alustava ainevalintakaavake urheilijoille

3. Täytä ne ja lähetä Kuortaneen lukioon ( Keskustie 91, 63100 KUORTANE) hakuaikana.

 

Voit hakea urheilulukioon myös myöhemmin 2. tai 3. vuodelle.

1. Tulosta ja täytä hakulomakkeet

a) Hakulomake 2. ja 3. vuodelle

b) Hakijan tiedot-lomake https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2020/10/72e3f1fc-urheiluoppilaitosten-hakulomake-2021.pdf

c) Todistus tämänhetkisistä lukiosuorituksistasi

2. Lähetä hakuaikana Kuortaneen lukiolle.

 

Hakulomakkeita

Ainevalintakaavake yleislinjalle

Hakijan tiedot -lomake

Alustava ainevalintakaavake urheilijoille

Hakulomake 2. ja 3. vuodelle

Oppiaineluettelo

Etenemisjärjestys 1. vuodelle