fbpx

Hakeminen

Kuortaneen lukion ja urheilulukion pääsyvaatimuksena on vähintään 7.0 keskiarvo peruskoulun päättötodistuksen lukuaineissa.

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika seuraavan kerran 18.2.-10.3.2020.

Opiskelijaksi valittavan ylin mahdollinen pistemäärä on 20, joka muodostuu peruskoulutodistuksen lukuaineiden keskiarvosta (max. 10) sekä urheilu- ja soveltuvuuspisteistä (max. 10). Urheilu- ja soveltuvuuspisteet määräytyvät oppilaitoksen ja hakijan urheilulajin valtakunnallisen lajijärjestön yhteistyönä. Hakija voi saada urheilullisista ansioistaan ja urheilulahjakkuudestaan 0-5 pistettä (lajiliittopisteet) ja oppilaitoksen harkinnan mukaan 0-5 soveltuvuuspistettä (oppilaitospisteet).
Lisätietoja osoitteesta www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiaohjelma-2/haku-urheiluoppilaitoksiin/

Hakuvaiheessa toimi näin:

Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi. (Kuortaneen lukio, urheilulinja, erityinen koulutustehtävä)
Tulosta sekä Hakijan tiedot-lomake että alustava ainevalintakaavake lukion kotisivulta, täytä ne ja lähetä Kuortaneen lukioon ( Keskustie 91, 63100 KUORTANE) hakuaikana.

Voit hakea urheilulukioon myös myöhemmin 2. tai 3. vuodelle. Tulosta ja täytä hakulomake ja lähetä se , Hakijan tiedot -lomake sekä todistus tämänhetkisistä lukiosuorituksistasi hakuaikana Kuortaneen lukiolle.

Hakijat kutsutaan mahdollisiin haastatteluihin ja testeihin, jotka järjestetään huhti-toukokuun aikana. Näistä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti.

Hakulomakkeita

Ainevalintakaavake yleislinjalle

Hakijan tiedot -lomake

Alustava ainevalintakaavake urheilijoille

Hakulomake 2. ja 3. vuodelle

Oppiaineluettelo

Etenemisjärjestys 1. vuodelle