fbpx
Nähtävilläoloaika: 7.10.2020 – 28.10.2020

Kuortaneen kunta hakee pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen

Toimenkuvaan sisältyy kunnan pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätösten laadinta ja siihen liittyvä ohjeistus sekä raportoinnit, kassavarojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi pääkirjanpitäjän tehtäviin kuluu talousarvion laadinnan tekninen ohjaus, kirjanpidollinen neuvonta sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on merkonomin tai tradenomin tutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kuntaorganisaatiossa kirjanpidon työtehtävissä. Arvostamme numerotarkkuuden lisäksi hyviä atk-taitoja (erityisesti Excel), kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGI:n Pro Economican Premium käyttötaito katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän lisäksi viihtyisän työympäristön ja mukavat työtoverit.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valinta suoritetaan ehdollisena, ja vahvistetaan, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Tehtävä alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään keskiviikkona 28.10.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kuortane.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Jaana Salo, jaana.salo@kuortane.fi p. 040 5057 803