fbpx

Kuortaneen kunta etsii pääkirjanpitäjää

Toimenkuvaan sisältyy kunnan pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätösten laadinta ja siihen liittyvä ohjeistus sekä raportoinnit, kassavarojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi pääkirjanpitäjän tehtäviin kuluu talousarvion laadinnan tekninen ohjaus, kirjanpidollinen neuvonta sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on tradenomin (tai vastaava) tutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kuntaorganisaatiossa kirjanpidon työtehtävissä. Arvostamme numerotarkkuuden lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja (erityisesti Excel), kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGl:n Pro Economican Premium käyttötaito katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän lisäksi viihtyisän työympäristön ja mukavat työtoverit.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valinta suoritetaan ehdollisena, ja vahvistetaan, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään keskiviikkona 9.6. klo 15.00 mennessä Kuntarekry palveluun tai kunnan kirjaamoon osoitteella Keskustie 52, 63100 Kuortane.

Lisätietoa:
Hallintojohtaja Jaana Salo, jaana.salo@kuortane.fi, 040 5057 803
Pääkirjanpitäjä Kari Korpi, kari.korpi@kuortane.fi, 040 5769 868