fbpx

Kuortaneen Kuhina-markkinoilla liuta poliitikkoja paikalla

Voisi luulla, että kaikki poliitikot ovat tällä hetkellä Porissa vietettävässä Suomi-Areena tapahtumassa, mutta monia kiinnostaa myös viikonloppuna järjestettävät Kuortaneen Kuhina-markkinat.

Perjantaina 19.7. Kuhinoilla ovat tavattavissa ainakin puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk), keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula, Paula Risikko (kok), Janne Sankelo (kok), Mikko Savola (kesk), keskustan eduskuntaryhmän pj. Antti Kurvinen, Juha Mäenpää (ps.) ja Pasi Kivisaari (kesk.)

Lauantaina 20.7. paikalle on saapumassa europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen (kesk.), Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin pj. Anne Matokangas, Kokoomuksen Pohjanmaan piirin pj. Jesse Luhtala ja Pohjanmaan Kokoomusnaisten pj. Anna-Maija Renko

Kuhina-markkinat käynnistyvät virallisesti perjantaina klo 12 Kuortaneen Kunnon puheenjohtaja Hannu Sippolan avajaispuheella. Perjantaina markkinat ovat avoinna noin klo 16 asti. Lauatanian markkinoita vietetään klo 10-16.
Markkinaviikonlopun ohjelmaan voi tutustua osoitteessa: https://kuortane.fi/tapahtuma/kuhina-markkinat/

Tänä vuonna Kuortaneella vietetään Kuhinoiden aikaan jälleen myös Terwaviikkoa. Perjantaina klo 19 avataan tervahaudan tappi ja nähdään saadaanko tervaa. Illalla on luvassa tervatanssit Kukun-majalla.
Launtaina 20.7. tervahaudalla on perinnepäivä. Paikalla on pärehöyläystä, puukkomestari ja pärekopan tekijä sekä toimintaa lapsille klo 12-16.
Terwaviikon koko ohjelma löytyy täältä: https://kuortane.fi/tapahtuma/terwaviikko-2019/

Kansanedustajat Mikko Savola (kesk) ja Paula Risikko (kok) vuoden 2018 Kuhinoilla.