HAKU VARHAISKASVATUSPALVELUIHIN 1.-31.3.2018

Kuortaneen kunnassa ovat haettavana koululaisten (nykyiset eskarit, ekat ja tokat) kesäajan päivähoitopaikat. Koululaisten päivähoitoa tarjotaan sivukylillä ryhmiksissä osan aikaa kesästä ja keskustan alueella Alvarin koululla koko kesän ajan. Koululaisten päivähoito laskutetaan perheen tulojen mukaan, joten hakemukseen laitetaan liitteeksi perheen tulotiedot, ellei niitä ole toimitettu jo valmiiksi kuntaan esim. nuorempien päivähoidossa olevien sisarusten  hoitomaksua varten.

Lisäksi haettavana ovat lukuvuoden 2018-19 koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintapaikat (APIP) Alvarin ja Ylijoen kouluilla sekä sivukylillä ryhmiksissä. Myös yhteiskoulun erityis-APIP:iin haetaan tällä haulla.

Alle kouluikäisille lapsille ovat haettavana toimintakaudelle 2018-19 vapautuvat hoitopaikat, joita on haettavana seuraavissa yksiköissä:

  • Päiväkoti Kuperkeikka (Vauhtivarpaat, Puuhapeukut ja Touhutöppöset/vuorohoito)
  • Satelliittipäiväkoti Leppis (Leppälänkylä)
  • Ruonan ryhmis
  • Linturinteen ryhmis (Kortesmäki)
  • Mäyryn ryhmis
  • Ylijoen ryhmis

Hakemus on tehtävä vähintään 4 kuukautta ennen hoidon alkamista. Kiireellisissä tapauksissa hoitopaikka järjestetään 2 viikon kuluessa jos syynä on työllistyminen tai opintojen alkaminen. Hoitopaikkaa voidaan hakea vanhempainrahakauden päätyttyä. Asiointi/virikehoitoa on mahdollista saada 3 pv kuukaudessa puoli- tai kokopäiväisenä (yli tai alle 5 tuntia/pv).

Varhaiskasvatuspalveluihin voi hakea sähköisesti tai tulostamalla paperilomakkeet varhaiskasvatuspalvelujen sivustolta. Hakemuksia saa myös suoraan kaikista varhaiskasvatuksen yksiköistä sekä kunnanviraston neuvonnasta ja varhaiskasvatuspalvelutoimistolta.

Hoitopaikat on esitelty tarkemmin peda.net -sivustolla Kuortaneen osiossa.

Kuortaneella 26.2.2018
Varhaiskasvatuspäällikkö