Hakeminen

Kuortaneen lukion ja urheilulukion pääsyvaatimuksena on vähintään 7.0 keskiarvo peruskoulun päättötodistuksen lukuaineissa.

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika seuraavan kerran 20.2.-13.3.2018.

Opiskelijaksi valittavan ylin mahdollinen pistemäärä on 20, joka muodostuu peruskoulutodistuksen lukuaineiden keskiarvosta (max. 10) sekä urheilu- ja soveltuvuuspisteistä (max. 10). Urheilu- ja soveltuvuuspisteet määräytyvät oppilaitoksen ja hakijan urheilulajin valtakunnallisen lajijärjestön yhteistyönä. Hakija voi saada urheilullisista ansioistaan ja urheilulahjakkuudestaan 0-5 pistettä (lajiliittopisteet) ja oppilaitoksen harkinnan mukaan 0-5 soveltuvuuspistettä ( oppilaitospisteet).

Lisätietoja osoitteesta www.sport.fi/urheiluoppilaitoksetHakuvaiheessa toimi näin:

  1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi. (Kuortaneen lukio, urheilulinja)
  2. Täyttäessäsi yhteisvalinnan lomaketta aukeaa täytettäväksi myös Hakijan tiedot -lomake, josta tiedot siirtyvät sähköiseen järjestelmään. Tulosta lomake myös lukion kotisivulta, täytä ja postita Kuortaneen lukioon viimeistään 13.3.
  3. Tulosta lukion kotisivulta myös alustava ainevalintakaavake, täytä se ja lähetä Kuortaneen lukioon (Keskustie 91, 63100 KUORTANE) viimeistään 13.3.

Voit hakea urheilulukioon myös myöhemmin 2. tai 3. vuodelle. Tulosta ja täytä hakulomake ja lähetä se , Hakijan tiedot -lomake sekä todistus tämänhetkisistä lukiosuorituksistasi viimeistään 13.3. Kuortaneen lukiolle.

Hakijat kutsutaan mahdollisiin haastetteluihin ja testeihin, jotka järjestetään huhti-toukokuun aikana. Näistä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti.

Hakulomakkeita

Pdf-tiedostoja varten Acrobat Reader löytyy täältä.

Hakijan tiedot -lomake

Alustava ainevalintakaavake urheilijoille (uusi opetussuunnitelma)

Ainevalintakaavake (uusi opetussuunnitelma)

Ainevalintakaavake (vanha opetussuunnitelma)

Hakulomake 2. ja 3. vuodelle

Oppiaineluettelo (uusi opetussuunnitelma)

Oppiaineluettelo (vanha opetussuunnitelma)

Etenemisjärjestys 1. vuodelle (uusi opetussuunnitelma)

Etenemisjärjestys 2. ja 3. vuodelle (vanha opetussuunnitelma)