Avoimet työpaikat

Liikuntasihteerin virka

Kuortaneen kunta etsii palvelukseensa liikuntasihteeriä.

Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta. Kuortaneella on kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto ja erityistehtävän saanut urheilulukio.

Liikuntasihteerin tehtäviin kuuluu kuntalaisten aktivointi liikkumiseen, liikunnan ja urheilun edellytysten kehittäminen, urheiluseurojen toiminnan aktivointi ja tukeminen, liikunta- ja urheilutapahtumien järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, osallistuminen juhannuskisojen toteuttamiseen kisojen pääsihteerinä, liikuntapalveluiden hallinto- ja talousasioista vastaaminen sekä liikuntasektorin asioista tiedottaminen.

Pätevyysvaatimuksena liikunnanohjaajan (amk) tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Kunnallinen työkokemus sekä kokemus liikunnanohjauksesta katsotaan eduksi.

Työ edellyttää oman auton käyttöä sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työaika KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo/cv. Haastetteluun kutsuttavilta pyydämme todistukset nähtäville.

Sähköiset hakemukset tulee toimittaa 5.11.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kuortane.fi

Lisätietoa: Sivistysjohtaja-rehtori Sanna Koivisto, 0405057804, sanna.koivisto@kuortane.fi