Avoimet työpaikat

Luokanopettajan viransijainen Ruonan kouluun

Kuortaneen kunta hakee Ruonan kouluun luokanopettajan viransijaista ajalle 3.9.-21.12.2018. Hakijalta edellytetään kykyä opettaa liikuntaa.

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja-rehtori Sanna Koivisto, puh. 040-5057804 tai sanna.koivisto@kuortane.fi

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset 30.8.2018 klo 12:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kuortane.fi

 

Elinkeinovastaavan virka

Kuortaneella yritystoiminta on vahvaa ja monipuolista. Näkyvänä lippulaivana ovat lähes 200 ihmistä työllistävät metallialan yritykset. Liikunnan ja urheilun keskiössä taas on kasvava urheiluopisto. Yrittäjämyönteisyys on helppoa keskellä Etelä-Pohjanmaan kauneinta luontoa, lähellä kaikkea.

Kuortaneen kunta hakee nyt elinkeinovastaavan virkaan asiantuntijaa kehittämään ja edesauttamaan paikkakunnan monipuolista elinkeinoelämää. Viran kelpoisuusehtona on vähintään toisen asteen tutkinto ja käytännön työtehtävissä hankittu yritystoiminnan hyvä tuntemus. Valinnassa arvostetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostunutta otetta tehdä vaikuttavaa työtä paikkakunnan yrityssektorin vahvistamiseksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää 3.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen:
kirjaamo@kuortane.fi, otsikolla: ”Elinkeinovastaava”

Lisätietoja antaa:
Kunnanjohtaja Pentti Turunen p. 0400 662 978
Hallintojohtaja Jaana Salo p. 040 505 7803